maanantai 2. joulukuuta 2013

Hiljaista ja pimeää

Koirarintamalla ei ole tainnut tapahtua juurikaan mitään. Sonjan treenit päättyivät mutta onneksi lisää tätä loistava koulutusta on luvassa lisää ensi vuonna ja vieläpä lähempänä, Salossa. Loppuvuosi taidetaan keskittyä tokoiluun, JOS tammikuussa kuitenkin kokeiltaisi kisata Avossa??


"yht´äkkiä putoat pohjattoman syvään kuiluun ja luulet, että tästä on mahdotonta ikinä toipuu? Hullu sä et ole mutta joskus sitä romahtaa kivipohjaan.  Hiljaa nyt mennään, mutta henkiin sä jäät. Hullu sä et ole, mut juuri nyt on vaikeaa"  Janna Hurmerinta
Tämä laulu osui ja upposi. Nyt mennään pikkuhiljaa sillä tavalla mikä tuntuu hyvältä ja toivotaan että uuden vuoden myötä energia ja valo taas palaa arkeen. Ja jos vaikka pääsisi jatkotutkimuksiin tuon jatkuvasti oireilevan vatsan kanssa ja JOS saisi jopa jotain apua siihen??

Peppi täytti 8 vuotta lauantaina, bileet olivat aika pienimuotoiset, mutta hetken ajan varsin vauhdikkaat, kun koirat saivat lahjat, joita vaihtoivat heti kättelyssä. Joten Peppi sai apinan ja Lasse nappasi itselleen vaaleanpunaisen papukaijan! Papukaija olikin ihan superjuttu, Lasse juoksi onnellisena ympäri ämpäri ja vingutti sitä. Peppi vietti syntymäpäiviään hiukan rauhallisemmin kun Pepin päivän kohokohta ajoittui iltaan, kun oli satanut hiukan lunta!! Peppi loikki ja hyppi ja työnsi kuonon lumeen ja oli selvästi iloinen, kun lunta oli sopiva määrä:)
 Lasse parka, sen mielestä tää nykymeno on ihan tyhmää.. Mutta jos pikkuhiljaa saataisi edes jotkut treenit tehtyä?

Det har varit tyst på hoppysidan. Min mage vill inte, läkaren mistänker på keliaki, men det borde undersökas mera och nu väntar jag på dom undersökningarna. Så hundarna har haft det lite slöt, men kanske det här bli bättre? Om jag skulle få inkallningens stopperna och fungera, så kunde vi tävla i januari, men nu har vi för mycke fart i det. Annors borde det inte vara någonting speciellt med öppen klass, sen skulle vi kunna börja jobba mot vinnare klassen? Där har vi vissa saker redan "färdiga" men vittringen och rutan är inte färdiga och metallen borde förstärkas mycke..
Pepi fyllde 8år på lördagen. Nya leksakerna var upskattade och Peppis dag blev reddad när det snöa lite på kvällen. Bara lite snö, inte för mycke, inte för kallt och inte för vått, perfekt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti