torstai 9. helmikuuta 2017

Treeniä kohti kisakautta!

Tammikuu on ollut ihan vain treeniä ja treeniä. Pikkuhiljaa katsellaan kisakalenteria. Alun perin ajatuksena oli laittaa ekat kisailmot jo helmikuun alussa, mutta en ole yhtään ilmoa vielä laittanut. Tai Lassen "ilmoitin" nollakoiraksi rallytokoon Saloon tulevana lauantaina. Pitäisi saada pari nollakoiran paikkaa vielä lisää niin ehkä sitten uskaltais lähteä itsekin kisaamaan??
Linan kanssa on palattu takaisin perusasioiden pariin ja pohditaan hiukan vireitä uusiksi. Onhan se ihanaa kun koira on innokas ja haluaa tehdä! Mutta olisihan se kiva jos se keskittyisi itse asiaan, eikä ihan kaikkeen mitä tapahtuu?! Joten Kaisan neuvoja on ahkerasti treenattu ja pikkuhiljaa alkaa jopa sujumaan, ei tietenkään ihmeitä ole tapahtunut, mutta tiedän taas mihin kiinnittää huomiota. Edelleen pitää joka hetki muistaa, että sähläämällä ei saavuta mitään, Lina siis. Minä saatan toistaiseksi saavuttaa jotain vaikka sählääkin?
Tätä on aluksi harjoiteltu ihan vain kotona, jos innostuu liikaa niin joutuu jäähylle. Saa nähdä miten saadaan tämä ajatus myytyä sokerimurulle? Vaikka eilen aksatreeneissä sain palautteen että se ei olisi ollut yhtä kiihkeästi lentoon lähdössä kuin edellisellä viikolla, joten jos se toimii näin hyvin että viikossa huomaa eroa jo aksassa, niin se kyllä kannustaa jatkamaan!
Ja Lassenkin kanssa treenataan tätä samaa. Kyllä yhä edelleen Lasse pitäisi saada keskittymään paremmin. Sehän on loistava kun se keskittyy, mutta sen keskittyminen on kuin tuuliviiri, tänään itään, huomenna etelään jne. Erittäin vaikeasti ennustettava ja hallittava.
Linan eilinen aksa siis näytti tältä, silloin kun melkein kaikki onnistui?
 treenit 8.2
Tällä mennään nyt kohti keväistä auringonpaistetta, kohti kisailmoja ja onnistuneitä treenejä!

1 kommentti: