torstai 11. lokakuuta 2012

Hyppytekniikkaa ja tokoa!

Mä olen ihan onnessani kun olen viimeinkin keksinyt miten saan ehkä opetettua Lasselle kaukot! Useimat vaihdothan on olleet jo ihan ok, mutta S-I on ollut hankalin, siinä sitten siirtyy neljä tassua, Kääk! Mutta sunnuntaina sain Lauralta vinkin että Lassen pitäisi ajatella taaksepäin  ja silloin välähti: Lasse osaa peruuttaa käskystä, voisiko siitä saada jotain kasattua ja hurraa! Se toimii luulen mä, nythän se peruuttaa 2-3 askelta ja istuu sitten, mutta se lienee olla pieni paha, senhän voi klikata mieleisekseen kunhan ensin saan sen jotenkin sinnepäin.
Tiistaina ajeltiin Espooseen hyppytekniikkaa miettimään ja asia oli juuri kuten ajattelinkin, renkaan hyppääminen ei oe hallinnassa kovinkaan hyvin... Lasse on epävarma, sen ponnistus ei ole vakiintunut oikeanlaiseksi ja sillä on taipumusta ponnistaa liian korkealle ja sen takapää vielä helposti hiukan kääntyy hypyssä vasemmalle ja sitten meillä onkin soppa valmis.. Tämä kaikki on nyt johtanut useampaan epäonnistumiseen ja Lasse joka ei pelkää mitään, niin mielellään kiertää renkaan eikä hyppää sitä..
Nyt näkyy valoa tunnelin päässä, sain hyvät ohjeet miten edetä asian kanssa, tiedän miten treenata eteenpäin ja uskon että tämäkin ongelma ratkeaa aika helposti, nyt kun mä taas tiedän mitä tehdä!

Hurra! Vi hade så bra lydnadsträningar på söndagen. Jag fick ett enkelt och jättebra tips av Laura och nu har våra svåra fjärr börja fungera mycke bättre! Visst ska vi ännu nöta och nöta, men nu vet jag hur det ska göras! Äntligen har det varit bara att sitta efter stå som har varit jobbit, men nu fick vi honom att tänka bakot, så det ser ut bra nu!
På tisdagen åkte vi till Esbo och träna lite hoppteknik! Lasse har svårt att komma igenom ringen och därför hade vi nu en träning med Vappu. Hon "undersökte" problemet och när hon så Lasse hoppa så sag hon meddetsamma att han hoppar för högt och att han är lite osäker ännu. Vi fick en hel del hemläxor och nu känns det at vi löser det här problemet också! Äntligen är det inte problem, det är en utmaning:)
Vi titta med Lasse tillsammans på en video om hans och Nemis valpar. Lasse titta extranoga på skärmen och såg så fundersam ut:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti