tiistai 15. tammikuuta 2013

Tokoa, Lydnad

Käynti Jan Räihän luona ei tuonut mitään uutta tietoa, eli olin aika pettynyt kun tultiin maanantaina kotiin. Janne ei löytänyt koirasta minkäänlaista vikaa, antoi luvan liikuttaa ja kun tarkensin kysymystä, saako sitä liikuttaa vaikka se ontuu oli vastaus: "se on tietysti ikävää, jos se ontuu" Haloo, mä vein sen lääkäriin ontumisen vuoksi!?! Lisäksi olisin kyllä arvostanut että ortopedi olisi esim katsonut koiran liikkeet, mutta se jotenkin jäi..?
Mutta koska periksi ei anneta, Lasse sai syödäkseen Rimadyl-kuurin ja se on hiukan auttanut. Lasse venyttelee itse takapään ja liikkuu muutenkin sujuvammin. Kuuria jatketaan ainakin toinen viikko vielä. Lisäksi hyödynsin pikkuveljen töistä lainaamaa lämpökameraa. Otettiin sillä kuvia Lassesta ja vasemmasta takajalasta, reidestä löytyi lämpimämpi kohta kuin oikeasta jalasta. Voiko kyseessä kuitenkin olla "vain" lihasvamma??

Ylempi kuva on vasemmasta takajalasta ja alempi kuva on oikeasta kintusta. Mielenkiintoista??
 På övre bilden är vänstra bakbenet och på nedersta är det bild av högra benet. Intressant??


Lasselle on nyt varattu aika sekä fysiotarapeutille sekä kraniaali-sakraaliterapeutille, kaikkea mahdollista kokeillaan nyt, ei auta?

Tokotreenit Lassen kanssa ovat olleet varsin mielenkiintoisia viime aikoina, energiaa Lassessa on vaikka muille jakaa ja rauhallinen harjoittelu on aika haasteellista. Jos ei muuta niin Lasse piippaa, höh! Seuraamisen liikkeellelähdöt on se kohta jossa melkein väkisin tule pieni: Iiih, Iiih! Asiaa helpottaisi jos voisi antaa sen juosta hetken, pari luoksetuloa varmaan riittäisi, mutta kun nyt vaan pitäisi malttaa. "Ongelmaa" ei esiinny kotona, vain hallilla, kierrokset nousee...

Ja jotta ei menisi liian hyvin niin huonoja uutisia tuli lisää tänään. Velde vei aamulla Micran huoltoon, hitsattavaksi, kun siitä on etupalkki ruostunut... Ja se mitä löytyi olikin astetta vakavampaa, pelkällä pellinpalan hitsauksella ei selvitä vaan autoon tilattiin kokonaan uusi etupalkki, se oli todellakin ollut ihan mätä:(  Eli näillä näkymin mä joudun vaihtamaan autoa tänä vuonna. Ja isä jo optimistisesti sanoi: "et sä mistään saa yhtä hyvää!" Ja oikeassa tuo taisi olla. Micra on kyllä uskomattoman luotettava ja hyvä auto. Ei tietenkään mikään turbomenijä, eikä se ole koolla pilattu, mutta kyllä siihn saa pakattua kaksi aikuista ja pari koiraa ja se riittää tässä tapauksessa.

Besöket hos Jan Räihä var lite onödigt? Han hitta inte heller något fel på min hund, som ändo haltar. Jag blev nog besviken, men vi tittar framåt. Nu får Lasse värkmedicin, som hjälper, hurraa! Så han ska få äta det ännu en vecka till. Och han ska till fysioterapi och kranial-sakral-terapi. Någonting most man göra, fast ingen vet vad det är som är fel:(
Vi tog bilder med min lillebro med en värmekamera, som han låna från sin arbetsplats och "resultaten" var intresanta, någonting varmt på västar benet, som inte är lika varmt på högra benet??

Och för att livet inte skulle bli för enkelt så fick jag dåliga nyheter om min bil. Den är rostig, lite värre. För att kunna besikta den i februari så most man köpa en ny "balk" till den och svetsa den fast... Så jag hamnar och köpa en ny bil säkert på sommaren. Micran har nog varit en pålitlig bil, inte den största eller bästa, men bra och lagom billig:) 

Träningarna med Lasse har varit ganska intresanta, han har ju energi mera än det behövs och lugn träning med honom har varit lite svårt. Mest har vi träna ff och vittring och att bara hålla apporten i munnen, vitringspinnen skulle han så gärna lite tugga på, så där har vi något att jobba med. I ff har han börja och ha ljud, då när vi stannar, i rörelsen är han tyst, men att komma igång så är svårt, det kommer ibland litet: Iiihh!! Det skule lätta om han skulle få först spinga lite, några inkall skulle räcka, men när han borde inte springa nu:(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti