perjantai 17. lokakuuta 2014

Heppähöperön päiväkirja?

Mitähän me taas ollaan tehty? Lenkkeilty ja tokoa ollaan kotona harjoiteltu. Mä olen ratsastanut viimeksi kuluneen viikon aikana paljon, ainakin jos vertaa siihen että vuosiin en ole ratsastanut kuin 1-3x vuodessa ja nyt ratsastin koko viikonlopun ja jatkoin vielä maanantaina ja tänäänkin ratsastin, ihanaa! Tähän voisi tottua, mutta sitten kyllä koiraharrastukset kärsisi, joten kun kaikkea ei voi saada, niin jatketaan tätä koiraharrastamista päälajina.
Eilen oli vähän "jännä" päivä, Lassen rokotukset uhkasi mennä umpeen sunnuntaina ja se kun on ilmoitettu taas kisoihin, niin piti sitten rokottaa se. Tuija Vihtivetissä rokotti Lassen eikä Lasse edes huomannut pistosta, kun Lassen mielestä kauheinta koko käynnissä oli stetoskooppi?!Se kun otettiin esiin niin Lasse tunki pään mun kainaloon ja häntä hävisi koipien väliin..
Illalla oli sitten aksaa vuorossa. Mun piti keskiviikkona olla reipas ja mennä aamulla hallille treenaamaan, mutta jotenkin nukutti niin kauheasti, että siirsin kellon soimaan tuntia myöhemmäksi ja jatkoin unia, Sorry Lasse. Tosin Lasse nukkui lisätunnin tyytyväisenä mun kanssa peiton alla ;)
Mutta eilisen Saijan treeniin me toki mentiin. Saijalla oli 29 esteen rata rakennettuna ja tutustuessa tuli sanottua kerran jos toisenkin:"mutku" ja pieni epäilys kyllä heräsi että kuinka nyt käy?
Me vielä oltiin Lassen kanssa eka koirakko radalla, joten tartuin härkää vaan rohkeasti sarvista ja sitten mentiin ja mentiin muuten yllättävän hyvin? Paikoitellen meno tuntui tosi kivalta ja sujuvalta ja kai se sitä jossain määrin olikin? Pitäisi ehdottomasti ottaa videokamera mukaan myös treeneihin? Moni asia on vielä vaikea, kuten se että mä en suinkaan tiedä mitä ohjauksia kannattaa käyttää, paitsi takaaleikkaus, aina kun mahdollista ;) Mutta ei sillä kovin pitkälle pötkitä teknisemmillä radoilla, joten talvi opiskellaan ahkerasti eri teknikoita ja toiveena olisi oppia lisäksi mitä mihinkin kannattaa käyttää? Koira ainakin toimi eilen hyvin, jarrutti, kasasi ja kääntyi kuin unelma, mun super-Lasse! Me siis suoritimme pätkissä koko radan! Alussa taisi mennä sujuvasti 7 estettä ja lopussa 9 estettä yhteen putken, joten keskiosan putkihäsäkkää piti vain enemmän pilkkoa, mutta sekin saatiin tehtyä, joten tästä treenistä jäi ihan hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti