sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kohti kolmosia??

Tämä viikonloppu on ollut melkoisen vauhdikas? Eilen tein jotain ihan kummallista ja ompelin Lasselle takin! Siis minä ompelin, ja siitä tuli vielä sopiva vaate, joka jopa pysyy Lassen päällä ja Lasse jopa pystyy liikkumaan se päällään :) Minä en koe olevani mitenkään kovin taitava käsityöihminen? Ja jotta sain tehtyä takin, piti ensin lainata ompelukonetta, Kiitos Leena!
Tästä urakasta kun selvisin, niin siirryin Lägin hallille valmistautumaan illan kisaan maksi 3 luokassa. Sain lainaksi Saijan Voltin hyppyradalle, jännää! Itse olen viimeksi kisannut kolmosissa syyskuussa 2011, Pepin kanssa. Joten edellisestä kolmosen radasta on vierähtänyt aikaa ihan kohtuu paljon ja kun tämän lisäksi en ole koskaan kisannut maksikolmosissa, niin jotain uudenlaista oli siis luvassa. Voltilla olen sentään kerran treenannut.
Hyppyrata näytti aika vauhdikkaalta ja siltä se kyllä tuntuikin, mutta voi miten oli superkivaa. Hyllyhän me sitten tehtiin pituusesteen jälkeen, kun en uskaltanut tehdä vastakäännöstä pituudelle, mutta muuten ohjaukset toimi ja oli kivaa!
Tänään oli Lassen vuoro kisata Lägin hallilla, Saijan kanssa. Aamulla herättiin ajoissa ja helpottaakseni edes hiukan Saijan elämää, vein koirat harjulle juoksemaan tunniksi. Lasselle tekee niin hyvä saada päästellä liikoja höyryjä heti aamulla, silloin se yleensä on loppupäivän ihan kiva.
Kisat alkoivat hienosti Lassella ja Saijalla, nollavoitto! Joten nyt puuttuu enää yksi nolla kakkosiin noususta? Sitä nollaa pitää siis lähteä metsästämään. Mutta mihin sitä menisi? Turkuun vai Vantaalle? Molempiin on noin tunnin ajomatka, pitää varmaan heittää lanttia? Kirkkonummelle mennään varmaan ja  Riihimäkikin houkuttelisi, vaikka samaan aikaan olisi Turussa kisat ja sinne olisi lahjakortti. Ja marraskuun lopussa on taas Lohjalla kisat ja sinnekin on nyt lahjakortti.Vaikeita päätöksiä? ja kuinka monta kisaa tarvitaan jotta päästään kakkosiin? Kuinka pitkälle pitää varata viikonloppuja kisaamiseen? Koska kun me noustaan kakkosiin, me pidetään pieni tuumaustauko :) Ja kun siltä tauolta palataan, niin suunnataan ensin hallille treenaamaan, kakkosten kisakorkkaus ei juuri nyt tunnu ajankohtaiselta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti