sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Tokokärpänen ei ole vielä talviunilla?

Lämmin marraskuun alku ja joku pikkuöttiäinen on vielä hereillä, nimittäin tokokärpänen? Ja se mokoma puraisi mua tänään? Miten tuollainen öttiäinen viitsiikään lentää pimeässä, tihkusateessa? Mutta kiva kun lensi, koska hetken mun tokokuplassa paistoi aurinko ja linnut lauloi ja mun koirakin oli ihan täydellinen.
Oikeasti moni asia vaatii treeniä, eikä linnutkaan ehkä oikeasti laulaneet, mutta ei se haittaa? Oikeasti seuraaminen leviää just, luoksetulon stopit vaatii desipelejä paljon, jotta ne toimii ja kaukot ei todellakaan toimi pitkältä matkalta, mutta toisaalta Lasse pystyi luopumaan noutokapulasta ja seurasi (vähän huonosti) ja teki hyvän liikkeestä istumisen. Se osasi mennä merkille, vaikka kapulan kanssa se oli supervaikeeta ja pari kertaa sillä leuat loksahti auki kun keväällä nimenomaan treenattiin että merkki ja nouto on kaksi eri asiaa!! Mutta nyt sain sen uskomaan että luvan kanssa saa mennä merkille, vaikka on kapula suussa, vaikeeta! Ruutu löytyi erittäin vauhdikkaasti ja ohjattu nouto oli varmaan kympin suoritus?
Kokonaisuutena olen kuitenkin tyytyväinen Lasseen. Se tuli kentälle suoraan autosta, kun itse liikkuroin edelliselle koiralle radan. Tämä ei todellakaan ole ideaalia Lassen kanssa, mutta hienosti sillä pysyi vireet kasassa. Ja lisäksi Lasse oli levännyt perjantaista saakka, kun se torstain aksatreeneissä törmäili putkessa jotain ja piteli hetken etujalkaa ilmassa. Mitään dramaattista ontumista ei esiintynyt, mutta kun olen helposti huolestuvaa sorttia, niin Lasse lepäsi varmuuden vuoksi BOT päällä tämän viikonlopun. Ensi viikonloppuna olisi vielä kahdet aksakisat, joten nyt todellakin levätään pari päivää, jotta Lasse on 100% kunnossa ensi viikonloppuna.
Tulevan viikon suunitelmiin kuuluu siis otsalampun kanssa lenkkeilyn lisäksi jotkut aksatreenit ja tokoakin tehdään varmaan. Seuraamisen kontaktia voisi vahvistaa peilin edessä kotona ja ruutuun voisi lähettää pari kertaa jossain valaistulla kentällä?

Lopuksi kuva Ruotsista viime syksyltä. Lasse on ihan kuulolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti