maanantai 10. marraskuuta 2014

Kakkosen kiemuroita kokeilemassa

Sunnuntaina ei sitten saatukaan nukkua pitkään kun piti lähteä kisaamaan kakkosiin. No mielelläänhän sitä herää kun on kivaa tiedossa. Matkalla Turkuun alkoi sataa vettä ja silloin hiipi mieleen ajatus: onko tää nyt ihan järkevää? Mutta Liedossa ei satanut juurikaan ja alkuverryttelyn jälkeen olimme edelleen kuivia, joten eikun katsastamaan rataa. Tuomarina oli Anders Virtanen ja sellaiset kivasti haasteelliset radat hän oli suunnitellut. Kun radat vaikutti hiukan haastavilta meille, niin päätin tsempata erityisesti hyviin kontakteihin, mutta kuinkas kävikään? Keinu oli este nro 4 ja Lasse ei kyllä pysynyt kontaktilla, jos se edes pysähtyi siinä, ei siitä virhettä tullut, mutta ei sitä noin "kuulu" suorittaa, Ai jai! Sitten parin putken kautta A:lle jossa Lasse jo pysyikin paremmin, edelleen taisi lähteä ilman lupaa, mutta pysyi kuitenkin kontaktilla pari sekuntia. Puominkin se tuli hienosti alas saakka, stoppasi  ja jatkoi matkaa, ilman lupaa, Murrr!!! Mitähän pitäisi tehdä nyt? Ottaa jotkut epikset, palkata jos voi ja viedä vaan pois jos ei tottele? Virkkalassa olisi epikset parin viikon kuluttua? Pujottelun Lasse jätti kerran kesken, mutta sain sen korjattua keskeltä ihme kyllä. Yleensä en osaa tehdä sitä, ainakaan oikein? Lisäksi vedätin puomille tullessa ja puomia edeltänyt rima kopsahti alas, höh!

Toisena ratana oli hyppyrata ja vau minkälainen rata? Tutustumisessa se tuntui ihan kivalta, yllättävän juostava ja vauhdikas. Alku oli taas hiukan haastellinen, mutta siitä selvisimme kunnialla ja hyppysuoran jälkeisen käännöksen sain jotenkin pelastettua. Siitä sitten pari hypyä ja putkesta putkeen, tultiin noin miljonaa kepeille ja Kääk! Eihän se taipunut enää kolmosväliin, vaan tuli koko kokonaan pois kepeiltä, Höh! Kepit uusiksi, siitä loput hypyt, vaikka meinasi lipsahtaa putkeen, mutta senkin pelastin ja sitten tuulettelin hiukan liian aikaisin ja viimeinen rima tuli alas, pölhö minä!
Mutta kakkosen kisat tuli korkattua, kahdella hyväksytyllä tuloksella, ei niin huono aloitus kakkosluokassa. Nyt pitää vaan miettiä loppuvuoden suunnitelmia. Kisataanko vai treenataanko enemmän vai pidetäänkö kokonaan taukoa jokunen viikko vai mitä tehdään? Jouluna ainakin pidetään taukoa kunnolla, mutta olisiko nyt tarve tauolle, kontaktisulkeisille vai hyppytekniikalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti