torstai 27. marraskuuta 2014

Tokoilua..

Koska kaikki muu kiva on ollut kiellettyä nyt muutaman viikon ajan, niin olemme taas tokoilleet hiukan. Siinäkin on kyllä monta rajoitusta mitä ei saa tehdä, mutta jotain pientä kuitenkin on ollut lupa tällä viikolla tehdä. Lisäksi olemme saaneet kävellä jo 25min/kerta, Vau! Siinä ajassa jo pääsee johonkin muualle kuin lähikorttelin ympäri. Lisäksi olemme jumpanneet ahkerasti. Uusista jumppaohjeista sai jopa opetettua kivan tempun ja siitä Lasse tykkäsi! Joten nyt Lasse osaa leikkiinkutsuasentoon menemisen, tästä tempusta puuttuu vain vihjesana ja multa on ideat kohta loppu? Toisaalta jos tässä vihjeenä toimii sitten vaan käsimerkit, ei se varmaan mitään haittaa?
Lasse on siis toipunut hyvin, olemme selvinneet tähän saakka ilman takapakkeja ja ilman mitään suurta kriisiä. Ainoa "ongelma" on että meillä molemmilla on ollut hirmuisen tylsää... Mutta tähänkin on siis tulossa  parannusta, heti huomenna kun päästään Christan kurssille tokoilemaan, Hurraa! Christa on niin hyvä kouluttaja, aidosti innostunut siitä mitä hän opettaa ja se innostus on vielä erittäin tarttuvaa sorttia, joten huomisen jälkeen tokoillaan varmaan hiukan enemmänkin? Tosin huomenna Lasse menee Niinalle tsekkiin ja se sitten ratkaisee mitä me saadaan ensi viikolla tehdä? Vai saadaanko me vaan jatkaa tätä takan lämmittämistä ja blogin kirjoittamista? Tosin tämäkin alkaa olemaan haasteellista kun ei me oikein tehdä mitään?
Mutta tämän viikon treeneistä hiukan juttua. Kaivoin kaapista viimeiset tunnarin kapulat, 5kpl ja levitin ne olohuoneeseen. Lasse oli hiukan ylivirittynyt ja vaikka se meni kapuloille suht siististi, niin ei se malttanut haistella, vaan nappasi ekan rivistä suuhun ja toi mulle, Kiitos. Uusi yritys ja sama toistui mutta kun en heti luovuta niin kolmannen kerran lähetin sen vielä kapuloille ja taas sama juttu, Ei ole totta?! Nyt otettiin aikalisä ja sitten treeniä muutettiin aika paljon, olin itse ihan vieressä ja Lasse söi nameja ennen kapuloille pääsyä ja sitten se jo osasikin erotella kahdesta jäljellä olevasta kapulasta sen oikean, Kiva?!
Sitten vaihdettiin kaukokäskyihin ja nyt Lasse sitten yllätti! Se teki yht´äkkiä Seiso-Maahan vaihdon oikein!! Hurraa!!! Tätä on hinkattu niin paljon ja loppukesästä päätin että en enää jaksa, vaan annan Lassen vaihtaa S-M vaihdon väärin ja keskityn muihin vaihtoihin. Näin olen siis tehnyt, vaikka aika laiskasti ollaan tehty kaukoja. Vaikka suunnitelma oli lisätä matkaa niin ei sitä juuri ole lisätty? Mutta ehtiihän sitä vielä? Varsinkin nyt kun tekniikka alkaa olemaan kasassa?

                            Loppuun joulukuva Pepistä joka viettää syntymäpäiviä sunnuntaina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti