sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Rauhallista juhannusta!

Ihanaa kun juhannus vihdoin koitti. Se jotenkin katkaisi loppukevään/alkukesän hektisen menon ja saimme Lassen kanssa parin päivän hengähdystauon. "Paimentamassa" kävimme pari kertaa ennen juhannusta, mutta se ei vain ole Lassen juttu, liian jännää?
Vepessä sen sijaan näkyy valoa! Ostin Lasselle kelluntaliivit ja ollaan tehty kivoja ja helpoja harjoituksia ja se tuottaa tulosta, hitaasti mutta varmasti? Olen ollut itse veneessä vastaanottamassa ja palkkaamassa ja se ehkä on helpompaa Lasselle? Ainakin se katsoo veneelle kun minä olen siellä. Se että Lasse toisinaan katsoo poispäin sai selityksen kun käytiin paimentamassa. Kun Lassea jännittää, pelottaa, eikä se tiedä mitä tehdä, se vain kääntää katseen poispäin ja "unohtaa" pelottavan asian.
Joten rannassa ollaan tehty myös paljon bongaamista ja syöty nameja ja leikitty. Ollaan siis vain viihdytty ja keskitytty rentoon fiilikseen.

Aksassa ei olla tehty mitään ihmeellistä. Viikkotreeneissä ollaan käyty ja aksa sujuu aika kivasti, se jopa tuntuu aksalta ajoittain ja välillä saan jopa itseni liikkeelle oikeaan aikaan!

Tokoilu ja rallytoko on jäänyt täysin sivurooliin eikä jäljellekään ole ehditty/viitsitty käydä kun kokoajan tuulee niin kauheasti. Juuri kun Lasse on alkanut jäljestämään tarkemmin, niin en viitsi otta riskiä että kova tuuli levittää jäljen monen metrin alueelle ja Lasse alkaa taas seilaamaan siksakkia pitkin poikin?

Viikko olisi vielä töitä ja sitten alkaa kesäloma, ihanaa! Kesälomasta toivon kiireetöntä ja aurinkoista!Tänään käytiin Lappeenrannassa ihastelemassa pentusia! On ne niin superihania, ehkä meillekin tulee yksi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti