keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäistä pohdintaa ja lisää kuplintaa

Kesäkausi on alkanut taas ja sen myötä myös vepetreenit. Pari kertaa ollaan käyty eikä Lassea tunnu haittaavan kylmä vesi, ihan sama, kunhan saa uida? Ekoissa treeneissä Lasse teki hienon veneen haun ja se ensimmäinen vienti oli varmaan tämän kesän hienoin? Koska veneellä kävi pieni unohdus ja Lasse unohti uida luovutettuaan esineen ja silloin tulee pulahdus pinnan alle eikä se varmasti ollut kivaa, joten Lasse päätti (järkevästi?) ettei kyllä enää ui tuonne veneelle, kun siellä voi painua pinnan alle?
Viime viikon treenin teemana olikin sitten venemotivaatio, jota näköjään ei Lassella enää ole. Sen sai uimaan veneelle pallopalkalla mutta veneellä alkaa pärskiminen ja räpiköinti, eli turvaton olo ilmeisesti? Rannassa Lasse turvautuu vanhaan kikkaan, eli se vaipuu jo hyvissä ajoin ennen lähetystä omaan teräskuplaan ja jättää minut kirjaimellisesti rannalle ruikuttamaan.. Ja sitten kun Lasse on kuplassa, niin se ei todellakaan ole kiinnostunut minusta, veneestä eikä edes palkoista.
Tätä Lassen kuplaa ollaan siis työstetty kevään mittaan jo aksakentällä ja hiukan myös arjessa. Olen jo onnistunut saamaan pari säröä teräskuplaan, mutta että saisin kuplaan nyrkin mentävän reiän siihen on vielä matkaa. Monessa asiassa kuten myös tässä nopeus olisi valttia? Jos vaan saan jalan väliin, ennenkuin kupla sulkeutuu, niin homma toimii mutta jos yhtään olen myöhässä, niin sitten joudun taas tekemään töitä ja kovasti. Nyt kuitenkin suunnilleen tiedän mitä tehdä ja miten kuplan saa purettua, mutta tällä hetkellä treenataan enemmän kuplan purkua kuin teknisiä asioita? Nyt kun ei suurin ongelma ole enää hirmuiset kierrokset, niin sitten on joku muu juttu mikä tökkii? Aina jotain?
Kesässä parasta on kun voi treenata vaikka ja mitä ja niinhän me kyllä ollaan tehtykin. Aksaa, tokoa, rallytokoa, vepeä, jälkeä jne. Ainoa mitä toivoisin olisi että kesä kestäisi kauemmin. Tokossa ollaan kevään mittaan taas päästy hiukan ehkä eteenpäin, pienin askelin se sujuu, mutta suunta on varmaan ihan hyvä. Viime viikon sunnuntain tokotreenissä Lasse teki sikahienon luoksetulon stopin, ehkä mä saan vielä nekin toimimaan? Seuraaminen ei ollut hullumpaa, se sujui hiljaa ja keskittyneesti. Lasse oli kyllä hiukan väsynyt tokotreenissä? Huomasin sen kun paikallaolon jälkeen piti ihan nostaa kierroksia, jotta sai eloa koiraan, Lassea piti innostaa, vau! Mutta se sentään on helppoa ja Lasse toimikin treenissä tosi kivasti.  Tosin sille tuli joku oikosulku ja se pomppasi pari kertaa pystyyn kun jättävissä jätin se maahan ja kun käännyin tullakseni takaisin, niin Lasse nousi seisomaan? Mitähän sen päässä liikkui?? Joku visio sillä varmaan oli, muta nyt sen visio meni kyllä metsään... Ja metsään tekisi minunkin mieleni mennä. Ehtisipä tällä viikolla jäljestämään joku päivä, mutta eipä taida ehtiä? Maanantaina koulutan aksaa, tiistaina on lägi-liiga ja talkoot siis, keskiviikkona on vepe ja to vedän pentukurssia ja pe olisi rallytokoa. La olen lähdössä Tampereelle katsomaan tokon SM-kisoja ja su voi mennä levätessä, etä jaksaa taas seuraavan viikon? Silloin pitäisi ohjelmaan ympätä vielä hiukan paimennusta, Hoh hoijaa! Mä ehkä tarvitsen toisen koiran lisäksi toisen ohjaajan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti