lauantai 23. toukokuuta 2015

Sitä sun tätä?

Viime viikonloppuna kisattiin aksaa, ilman mitään merkittäviä tuloksia. Itseasiassa fiilis oli että nollat on kyllä nyt aika kaukana? Toisaalta sain taas kontaktit nyt toimimaan hyvin, mutta sitten tämä kevään ongelma tuli taas esille niin selvästi. Pujottelussa Lasse keskeyttää ja jää johonkin (?) silmillä kiinni, sitten se hyppii mua vastaan ja ihmettelee että mitäs nyt tehdään?? No sitten pujotellaan uudelleeen ja vielä uudelleen, kunnes se sujuu ;) jokunen virhe siitä kyllä tulee...
Toisella radalla Lasse sentään pujotteli paremmin, mutta itse en sitten ohjannut kovinkaan hyvin... Osittain, ehkä (?) tämä meidän esiin pompahtanut vireongelma juontaa juurensa "huonosta" lähtöpaikasta, eli lähdimme radalle toisena. Olen ennenkin ollut toisena, mutta varsinkin nyt kun pitäisi ehtiä hiukan temputtamaan Lassea, niin tulee kiire. Ja nyt kävi vielä niin "onnettomasti" että ensimmäisellä lähtijällä oli koira valmiiksi kentän laidalla ja kun tutustuminen päättyi hän tuli jo lähtöön! Hups, Lassehan oli vielä autossa, Joten mulle jäi aikaa alle minuutti hakea Lasse autolta ja saapua lähtöön sen kanssa, ei toimi! Toiselle radalle mentäessä muutin käytäntöä ja tutustuin vain pari munuuttia ja hain sitten Lassen ja ehdin temputtamaan ja ottamaan pari verkkahyppyä ja tämä toimi! Jatkossa siis pitää opetalla pikatutustuminen!
Lauantaina oltiin vielä illalla hallilla Sarin kanssa treenaamassa. Meillä oli tosi hyvä ja ehkä hiukan haasteellinen treeni. Mutta treenin jälkeen oli kyllä taas ihan hyvä mieli. Onni on hyvät ystävät, jotka ymmärtävät mitä pitää muuttaa ja mikä toimii.
Maanantaina lägillä oli epikset ja sain lainaksi Kalle-pojan! Juoksimme supermölliradan 20cm esteillä ja mulle tuli kyllä kiire! Kalle oli tosi kiva ohjattava, se pysyi todella hienosti lähdössä ja luki rataa ja ohjausta paljon paremmin kuin joku toinen musta kelpie, jota olen joskus ohjannut?
Tiistaina oli Juhan valmennus ja hiukan ehkä näkyi valoa tunnelin päässä. Tehtiin rataa ja selvitimme pari sellaista kohtaa että yllätyin siitä? Kyllähän me ollaan edistytty, hitaasti hyvä tulee, kai?
Keskiviikkona alkoi vepen rantakausi ja sää suosi! Koko kevään on satanut vettä/räntää jne joka keskiviikko, mutta kun vepekausi alkoi niin johan aurinko taas paistaa. Olikin tosi kiva  päästä taas treenaamaan. Rannassa oli hyvä porukka ja koirat toimi kivasti. Suunnitelmia on taas tehty, paljon on taas treenattava ja mietittävää. Palkkaus veneellä on haasteellista, sitä pitää pohtia?
Torstaina vedin pentukurssia. Pennut olivat kaikki tosi kivoja, avoimia ja innokkaita. Pentukurssien vetäminen on kivaa, pennut oppivat niin nopeasti ja niiden edistyminen mitataan pienissä askeleissa, niiden ei tarvitse harppoa eteenpäin ja silti ne ovat tooosi reippaita.
Loppuviikko ollaankin lähinnä lenkkeilty ja leivottu.  Huomenna pitää varmaan ryhdistäytyä ja järjestää Lassele hiukan ohjelmaa? Vaikka tänään Lasse kyllä nautti kun kaverit kävi kylässä ja se sai paljon rapsuttelua. Rapsuteltava oleminen oli ilmeisesti rankkaa, kun vieraiden lähdettyä Lasse hävisi sängyn alle nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti