maanantai 10. elokuuta 2015

Lina 12 viikkoa ja nollavoitto

Lina täytti jo perjantaina 12 viikkoa, mutta silloin ei ehditty/jaksettu enää lähteä puntariin, vaan päätettiin odottaa maanantaihin, kun tänään oli rokotus.
Lassen kanssa oltin perjantaina Christan opissa. Pari juttua oli joita olen miettinyt, enkä ole keksinyt hyvää ratkaisua, eli avoimen luokan merkin kierto ja se ruutu, joka välillä on tosi hieno ja hyvä ja välillä se on ihan hukassa? Aloitimme merkistä ja arvasin oikein, Christalla oli ratkaisu ongelmaan. Ongelmahan on siis että alunperin kiertäminen on opetettu vähän sinnepäin ja Lasse myös tekee sen sinnepäin, se voi käytännössä tehdä matkalla mitä vaan, haukkua, hyppiä, peruuttaa tms? Joten nyt kiertäminen opetetaan uudelleen, eri suuntaan tällä kertaa ja nyt siihen tulee tiukat kriteerit.Ja kun merkin kiertäminen sujuu niin mukaan otetaan tietysti häiriöt!? Lassen lempijuttu? Ruudussa ainoa ongelma oli malttaminen ja sen takia oikea-aikainen palkkaus. Mutta siis ruudun paikan Lasse löysi tosi hienosti! Eli siihen olen tietysti tyytyväinen. Malttamiseen tehtiin niitä niin ihania häiriötreenejä ja Lasse hetken mokailtuaan jopa suoriutui hyvin!
Lauantaina poimittiin marjoja isän takapihalla ja kelpiet sai olla mukana. Niillä oli siis niin superhauskaa kun saivat juosta nurmikolla ja pujotella puiden ja pensaiden välissä. Lasse nautti suunnatttomasti ja kai Linallakin oli kivaa, kun se yritti juosta isoveikan mukana.. Lauanataina saatiin iloisia uutisia kun Kallesta tuli FI MVA! Me ollaan Lassen kanssa erittäin ylpeitä hienosta koirakosta, hyvä Heli ja Kalle!!
Sunnuntaina oli I-hahin kisat Helsingissä. Sinne oli yksi lahjakortti käyttämättä ja pitihän se käyttää pois, joten kisaamaan. Radat olivat pitkiä, 22 estettä ja n 175m. hyppykorkeus oli 60cm ja se tuli Lasselle hiukan yllärinä, koska ekalla radalla se pudotti kaksi rimaa. Ja lisäksi tuli yksi kielto, kun enhän minä ohjannut, vaan huitaisin sen sinnepäin, eikä tottelevainen kelpie tee mitään, mihin ei selkeästi ole annettu lupaa?
Toinen rata sujui jo hiukan paremmin, vieläkin siellä oli pari epäselvästi ohjattua kohtaa, mutta kieltolinjoja ei rikottu, joten nolla ja aika riitti nippanappa jopa voittoon, -1,25 mutta kyllä oli hidasta menoa meillä helteessä. Ehkä pitäisi siirtää seuraavat startit syksylle? Kolmas startti päättyi hylkyyn, kolme kieltoa ja edelleen vika oli ohjauksessa, ei koirassa. Mutta nythän meillä on taas lahjakortti I-hahin kisoihin!
Tänään Lina kävi siis 12 viikon rokotuksilla. Lukuunottamatta että jouduimme odottamaan reilun 40 min vuoroamme ja Lina hiukan väsähti, niin meni ihan ok. Neiti painaa tänään 6,1kg ja on siis kasvanut nyt hiukan rauhallisemmin. Toisaalta voisiko olla että Lina hiukan lepää ennenkuin todellinen kasvuspurtti alkaa kohta?

                                                    Lassen poseeraus palkintojen kera <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti