perjantai 7. elokuuta 2015

Agilitykisat

Lauantaina 1.8 Lasse pääsi pitkästä aikaa kisaamaan. Keväällä vielä kisattiin jonkun verran, mutta sitten kun pujottelu meni ihan pelleilyksi niin jätin kisat pois ohjelmasta. Ollaan enemmän keskitytty treeniin, positiiviseen palkkaukseen ja samalla työstetty mielentilaa, niin ettei olisi tarvetta jumittaa? Tulokset antavat vielä hiukan odottaa itseään, mutta suunta on hyvä.
Kisojen ensimmäinen rata oli hypäri, tuomarina kaikilla radoilla oli Jari Laitinen. Radat olivat kivoja, aika vauhdikkaita, mutta eivät mitenkään mahdottomia. Hypärillä kylläkin vauhti pääsi kasvamaan hiukan kovaksi? Minun mielestä 5,52m/s etenemä on hiukan turhan vauhdikasta? Lassea ei haitannut, pari rimaa tuli alas, enkä yhtään ihmettele. Rytmittäminen oli helppoa, juoksee vaan täysillä koko ajan ;)
Jos eka rata oli vauhdikas ja osittain out of controll, niin tokalla radalla käsijarru jäi päälle ja tulos oli 3xkielto, eli hyl. Kolmas kerta toden sanoo ja nyt oli kaasu ja jarru paremmin tasapainossa?  Tulos oli 5p ja sijoitus oli 3. Positiivista kaikissa radoissa oli että Lasse pujotteli alusta loppuun saakka, vaikka hiukan empi, mutta teki kuitenkin. Se pysyi lähdössä ensimmäistä rataa lukuunottamatta. Kontakit oli hyvät kolmannella radalla ja toisellakin radalla kaikki paitsi A, olivat hyvät. A:lla tuli joku juttu (?) ja Lasse jäi esteen alastulosivulle kuikuilemaan, eikä meinannut millään tulla alas. Itselleni tästä kohtaa pisteet, maltoin odottaa ja vaatia sen alas saakka.
Tämä A:lla kuikuilu sitten jatkoi tiistain treenissä, joten Lasse käy varmaan asap. Niinan luona tsekattavana, ettei kyse ole jumista? Koska ihan outoa tuo käytös Lasselle kyllä on.

Tänään tokoiltiin Christan opissa. Mitä pitikään muistaa? Opetetaan kartion kierto uudelleen, eri suuntaan ja nyt sille tulee tiukat kriteerit. Otetaan mukaan häiriötä, silti saa kiertää vain kartion, ei hyppyjä, kapuloita tms. Ruudun palkkaaminen uusiksi! Opetetaan/vahvistetaan seisomista erikseen, häiriötreenillä. Joka muuten sujui yllättävän hyvin tänään! Lasse tietysti mokasi pari ekaa kertaa, mutta sitten se hoksasi!

Linalle vahvistetaan vasemmalle puolelle tulemista. Pikkuhiljaa perusasennon opettelua, Lina pitää pitää pitää terveenä ja leikkiminen on tärkeää. Royn treenistä napattuja ideoita, kahden lelun leikin tärkeys ja luoksetulot ja tietysti se iloisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti