perjantai 31. heinäkuuta 2015

Lina 11 viikkoa

Tänään jo 11 viikkoa, viikon kuluttua saisi jo rokottaa! Ja Lina syö ja kasvaa reippaasti taas on tullut 700g lisää ja nyt painoa on 5,5kg! Vauhti ja energia lisääntyvät jotakuinkin samassa tahdissa. Tällä viikolla palattiin arkeen ja Lina on työpäivän ajan omassa yksiössään, eli kompostiverkosta kootussa aitauksessa. Hienosti Lina on sopeutunut arjen rytmiin, mitä nyt sisäsiisteys on hiukan kärsinyt.. ltapäivisin Lina on niin energinen että ei voi kuin nauraa! Lasse on ihmeen kärsivällinen pennun riehumisen suhteen, ehkä se muistaa olleensa itsekin pentu?
Lasse treenasi tiistaina aksaa. Muuten sujui kivasti, mutta välistävedot ei vaan suju! Ja joo mun pitäisi liikkua rohkeammin ja luottaa ja ohjata, ei saisi varmistella! Muuten ei ollut suuria ongelmia, liiku ja ohjaa, kyllä se sujuu! Tällä reseptillä lähdetään huomiseen kisaan!
Keskiviikkona oli vepetreenit Lohjalla. Minua jännitti uusi ranta, jossa käytiin kyllä viime kesänä 2-3 kertaa. Lassea ei jännittänyt vaan se teki kaiken paljon paremmin kuin Rämäkässä. Tosin sää suosi, ei tuullut yhtään eikä satanut! oli suorastaan kesäistä? Lasse teki veneestä hypyn ja ui hienosti merkkien välistä mun luokse. Sitten tehtiin veneen haku ja nyt se oikein sihtasi merkien väliin, tuli upeasti rantaan. Lopuksi uskalsin tehdä viennin ja senkin Lasse teki sikahienosti! Luovutukset oli rauhalliset, se paniikkinen polskiminen jäi Rämäkkään,  Jee!!!!  Tämä liike tehtiin vielä kaksi kertaa ja molemmat kerrat oli superhyvät! Joten olimme erittäin tyytyväiset treeneihin kaikki kolme! Ehkä se sove ei olekaan niin kaukana? Tosin elokuun osalta kalenteri on täynnä ja syyskuussa ei ehkä ole enää kokeita, joten ehkä sove siirtyy vielä ensi kevääseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti