keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Rallytokoa ja muuta mukavaa!

Lauantaina oltiin Hi-han epävirallisissa rallytokokisoissa, avoimessa luokassa Lassen ja Pepin kanssa. Kummallakaan koiralla ei ole kilpailuoikeutta avoimen luokkaan, mutta alokasluokka oli täynnä kun hoksasin ilmoittautua, joten jätettiin vaan remmit pois ja tehtiin kuten ennenkin.
Lasse oli lähtölistalla kolmas ja se sai lähteä Cheenan ja Sarin jälkeen. Sarilla meni hiukan peremmin kuin meillä, voittivat luokan, mutta eipä meilläkään nyt huonosti mennyt? Lasse teki niin epätyypillisen virheen ja vieläpä kahdesti että en voi kuin nauraa!? Se ei istunut kun pysähdyin!! Joten siitä 2x-10p. Ja sitten oli jotain pientä, lopputulos oli 77p kuitenkin. Peppi yllätti iloisesti taas. Se oli ihan innoissaan kun pääsi mukaan, vaikka ei osannutkaan kaikkia liikkeitä, niin namilla kun pari kertaa houkutteli ja palkkasi, niin kyllä käppänä oppi hetkessä! Ja tuomari kehui miten Peppi on niin taitava!! Hiukan hymyilytti, Peppi käy kisaamassa kerran vuodessa eikä todellakaan treenaa siinä välissä, paitsi kisapäivänä 5-10min. Ja lopputulos oli 80p! Lahjattomat treenaa :)

Sunnuntaina tokoiltiin Lassen kanssa. Se oli taas pätevällä tuulella ja ruudut ja merkit yms sujui kivasti. Myös häiriötreenin se selvitti hienosti, ihan pikkuisen kontakti rakoili hetken, mutta muuten olin tyytyväinen tähänkin. Maanantaina käytiin hallilla aksaamassa Katin ja Saaran kanssa. Lasse jumitti taas kepeillä, niin ärsyttävää?!? Mun piti just ilmoittaa se kisoihin ja ihan kuin se tietäisi niin taas se käveli keskellä keppejä, alun ja lopun se teki ok, mutta siinä keskivaiheilla pitää hiukan hengähtää?? Tiistaina se sitten taas pujotteli ihan ok. Joten ehkä me kuitenkin kisataan elokuun alussa?
Keskiviikon vepe sujui kivasti, Tuuli oli taas navakkaa ja aallot sen mukaisia. Lasse selvästi empi uimaan lähtemistä ekassa liikkeessä, joka oli vienti, mutta veneen haku ja hukkuvan pelastaminen sujuivat epäröimättä.
                                         Esineen vientiä veneelle
                                   Vepe, harrastus jossa kastuminen on takuuvarmaa!
                                          Lassella on kiire pelastamaan hukkuvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti