sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Lina tuli taloon

Eilen oli se suuri päivä kun sain hakea Linan vihdoin kotiin! Kyllä 8 viikkoa on ollut piitkä aika, vaikka toisaalta se on mennyt kuin siivillä?
Lina on virallisesti Winsure Real Sugar ja Linan äiti on Vickulas Tarana, eli Mysli ja isä on Busligans Mohikan, eli Sisu.
Eilen oli suht lämmin sää, mutta onneksi autossa on ilmastointi, niin selvisimme ihan hyvin, vaikka autossa tulikin istuttua 6h. Lina suhtautui kotimatkaan todella leppoisasti, hän nukahti tyytyväisenä hantin jalkatilaan ja nukkui siellä koko matkan. Tauolla Lina kävi ulkona ja söi hiukan ja kun matka jatkui, niin taas nukuttiin!
Kotona olikin virkeä pentu, joka oli innokas tutustumaan Lasseen ja Peppiin. Peppi sai tulla ensin tutustumaan ja tapaaminen meni hienosti. Peppi on hiukan varovainen uusien koirien suhteen, joten se lähinnä pikaisesti haisteli ja antoi pennun olla sen jälkeen.
Lassen kanssa tein varmuuden vuoksi tapaamisen taskut täynnä nameja ja kun Lasse oli hienosti ja vireet pysyivät kohdillaan se palkittiin siitä. Tosin tämä oli varmaan täysin turhaa, koska Lassesta uusi pentu on vain ihana <3 ja jo parin tunnin päästä kelpiet tapailivat leikkiä. Lassesta löytyi Linan myötä kokonaan uusi puoli, Lasse on rauhallinen, järkevä ja malttaa hienosti!
             Tässä ollaan kasvattajan luona ja pennuilla on ikää 5 viikkoa <3
                            Lina tutustuu Lassen hihnaan

               Lina myös löysi lelu joka mahtui sen suuhun!

Ensimmäinen yö sujui hyvin, alkuyön Lina nukkui häkissä ja kolmen jälkeen se herätti, käytiin ulkona ja se teki hienosti molemmat asiat ulos ja sitten tultiin sisään jatkamaan unia. Tosin ensin se oli hetken sitä mieltä että nyt on hyvä aika leikkiä, mutta kun otin sen kainoloon sohvalle se rauhoittui ja nukkui siinä melkein puoli seiskaan. Sitten oli aamupalan aika sitten taas leikittiin. Pihalla oli vielä ihanan viileää joten Lina sai leikkiä ulkona. Ja kun kaikki olivat saaneet aamupalaa ja ulkoilleet otettiin parin tunnin aamupäivätirsat. Lina on siis helppo ja kiltti toistaiseksi. Nytkin se nukkuu häkissä ja kunhan se taas herää niin mennään ulkoilemaan ja sitten onkin kohta ruoka-aika taas ja sitten leikitän ja taas nukutaan. Taitaa tämä minun loppuloma olla rytmitetty aika hyvin. Senverran liukas tuo neiti on liikkeissään, että sen kuvaaminen on haastavaa. Mutta joku kuva siitä on kuitenkin olemassa jo nyt.
Tänään ollaan opeteltu omaa nimeä ja hyvin alkaa sujua, Lina tulee juosten kun kuulee nimensä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti