sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Lina 9 viikkoa Ja aksaa Lassen kanssa

Lina on siis jo "iso tyttö" 2kk tuli täyteen keskiviikkona ja perjantaina myös yhdeksän viikkoa. Lina on ihastuttava penneli, iloinen, reipas, utelias ja järkevä! Pikkuhiljaa ollaan opeteltu kaikenlaista. Lina osaa jo pyytää ulos kun on kakkahätä, mutta pisut tulevat iloisesti ihan mihin sattuu? Ehkä pisujen siirto ulos olisi ensi viikon "iso projekti"?? Toisalta viikon kuluttua alkaa työt ja taitaa olla hiukan liikaa olettaa että 10 viikoinen pentu pysyisi kuivana 8h.
Lina syö ja kasvaa kiitettävää vauhtia ja perjantaina vaaka näytti jo 4,1kg! Tosin jompikumpi vaaka ehkä näyttää hiukan pieleen, ei kai tämän ikäinen pentu kasva 800g viikossa??
Lassen kanssa ollaan aksattu ja vepeilty ja keskiviikkona Linakin oli mukana vepeilemässä. Tiistain aksa oli hiukan puolitehoinen kun ohjaaja käytti kaiken liikenevän energian ennen treeniä Marjon vetämään HIIT-treeniin. Mutta kivasti Lasse teki, vaikka minulla jalka vähän tavallista hitaammalla kävi. Aihe oli linjaaminen ja se kyllä sujuu kohtalaisesti.
Keskiviikon vepessä Lasse pääsi tekemään taas hukkuvaa ja nyt se ei hetkeäkään empinyt vaan rynnisti veteen täydellä vauhdilla ja haki Annen turvaan. Tosin Lasse ei osunut lähellekään rantamerkkejä tuodessaan Annea rantaan. Mutta tämän laitan suosiolla jännityksen piikkiin. Kunhan Lasse saa rutiinia tähän niin sitten se varmaan taas voi ottaa minuun kontaktia ja sitä pystyy ohjaamaan? Vientiä tehtiin myös ja se sujui tosi kivasti. Lassea edelleen hiukan jännittää ja polskii luovutustilanteessa, mutta kuten yllä, siihenkin toivottavasti auttaa aika ja kokemus.
Perjantai-illan iloksi mentiin Jaanan kanssa kentälle aksaamaan. Jaanalla oli mukana kiva ratapiirros jota sitten harjoiteltiin. Keksittiin muutama erilainen ohjaus eri kohtiin ja todettiin että Pena ja Lasse on erilaisia ohjata :) Lina oli mukana kentällä ja sen illan kohokohta oli kun se teki tarpeensa vieraaseen paikkaan!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti