perjantai 14. elokuuta 2015

Lina 13 viikkoa

Kauhistus miten nopeasti aika kiitää? Kohtahan tuo pikkuinen pentu ei ole enää ollenkaan pikkuinen? Tänään ei ole käyty vaaássa, mutta maanantaina koitetaan ehtiä?
Tiistaina Lassella oli Satu Hillin aksatreenit ja oli taas superhyvät treenit! Satu tosiaan ymmärtää kelpien sielunelämää ja mistä se ikinä johtuukaan niin Sadun treeneissä meille tulee paljon onnistumisia ja niitä "Vau-fiiliksiä" 
Nyt aloitettiin siitä että Lasse on ollut epävarma A:lla ja se piti purkaa ennenkuin siitä tulee joku juttu?? Aloitettiin siis treenit helpolla harjoituksella, Satu hetsasi Lassea lelulla ja minä pidin kiinni ja päästin sitten irti eteenmenokäskyllä höystettynä. Voin kertoa että harjoitus oli sekä helppo että kiva! Lassella silmät loistivat ja se nautti tällaisesta pentujutusta. Kun tämä sujui otettiin mukaan minun liike ja se jo vaikeutti harjoitusta. Lopuksi tämä toteutettiin A:lla, eli lähetin A:lle jonka toisella puolela oli Satu & lelu. Ei muuten yhtään  Lasse hidastelut A:lla! Välillä tehtiin rataa, mutta aina kun tultiin A:lle siellä oli joku kiva palkka. Lasse sai taas tavallista enemmän lelupalkkaa. Lelupalkkaus jotenkin jäi pois, kun keväällä tuli niitä jumitusjuttuja, mutta ei sitä kokonaan pitäisi jätttää, koska kyllä Lasse vaan on sitä mieltä että lelu on ainoa oikea palkka!

Keskiviikkona oli vepen vuoro. Aloitettiin tiukalla otteella härkää sarvista ja puskemaan, eli vienti jollekin muulle kuin minulle. Lasse tekee viennin hyvin, kunhan se olen minä joka ottaa veneessä vastaan mutta heti jos avustaja vaihtuu, niin Lasse on niin kamalan epävarma että ei lähde rannasta. Joten aloitettiin kuivatreenillä, vene lähes kuivalla maalla, sitten aika nopeasti vene siirtyi rantaveteen niin että Lassen piti kastella tassuja, mutta ei tarvinnut vielä uida. Lopulta piti jo uida ja Lasse teki sen!! Uiminen oli melkoista pärskimistä ja selvästi tilanne oli erittäin jännä Lasselle, mutta ei kuitenkaan liian vaikea! Toisella kierroksella tehtiin hieno veneen haku ja koska se sujui 100% oikein, en edes uusinut sitä. Kolmannella kieroksella Lasse teki viennin mutta nyt helpotettuna, eli olin itse veneessä ja se meni todella hyvin! Lasse lähti rannasta epäröimättä, ui kauniisti polskimatta veneelle, luovutti rauhallisesti ja ui hienosti palkkapallon kanssa rantaan jossa se istui odottamassa minua <3
Torstai oli ansaittu vapaapäivä Lasselle, me kävimme ostamassa uuden pyykinpesukoneen, kun "vanhaa" ei saatu kuntoon kohtuuhintaan. Harmittaa kovasti että vain 3v kone menee rikki, mutta minkäs teet?
Perjantaina oli rallytokotreenit ja ensin tehtiin voittajan rata, jossa oli pari pätkää seuraamista oikealla puolella! Se sujui yllättävän kivasti, varmuus puuttuu, mutta idea on jo olemassa. Vaikeinta tällä hetkellä on eteentuleminen perusasennosta ja puolenvaihto takaa kiertäen?! Näitä olisi varmaan syytä harjoitella? Ensin mainuttu nimittäin tulee vastaan jo avoimessa luokassa. Lopuksi tehtiin alokasluokan rata, jossa ainoa ongelma oli taas se hurjan nopsasti löytyvä perusasento.
Linalla on ollut hiukan väliviikko. Tiistaina se oli hallilla mukana ja pääsi pentutreffeille leikkimään. Muuta se ei juurikaan tehnyt, hiukan oltiin hallissa kun muut suorittavat rataa. Vielä ei kierrokset nousseet ja se malttoi keskittyä namien syömiseen. Ti-ke yönä Linalta meni vatsa sekaisin ja vatsaa ollaan paranneltu sitten loppuviikko, enkä ole treenannut mitään, kun nameja ei voi nyt syöttää. Lina saa ensin parantua kunnolla sitten taas treenataan. Meillä ei ole kiire vielä. Tosin Lina ehkä kaipaisi jotain virikettä? Tänään se oli jo askarellut itsensä päiväyksiöstä ulos?! Toivottavasti huomenna voisi tehdä vaikka pienen jäljen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti