tiistai 1. joulukuuta 2015

Syntymäpäivät ja joulun odotusta

Eipä tullut kouluria rallystä tänä vuonna. Ohjaajan olisi ehkä syytä olla tarkempi eikä hyllytellä muuten ihan hyviä ratoja tunkemalla käsiä taskuun juuri kun on astumassa kehästä ulos??
Joten kisailut avoimessa jatkuvat ensi vuonna, joskus ja jossain? Toivottavasti kisapaikkoja olisi ensi vuonna helpompi saada? Loppuvuosi ehkä keskitytään treenaamiseen ja peruskunnon kasvattamiseen? Pimeässä on tosin hiukan hankala lenkkeillä, mutta jotain pitää ehdottomasti tehdä, pelkkä sohvalla loikoilu kostautuu. viikonloput ollaan käytetty hyväksi ja käyty metsälenkeillä ja jouluna minulla on lähes kaksi viikkoa lomaa, joten silloin päästään ihan varmasti metsään lenkille joka päivä! Ja tammikuussahan päivät taas jo pitenevätkin. Joten ehkä lakkaan nyt stressaamasta ja otan loppuvuoden ihan rauhassa. Nautitaan takan äärellä glögiä odotetaan joulupukkia?
Peppi täytti 30.11, kymmenen vuotta! Kaikkea ollaan Pepinkin kanssa ehditty kokemaan ja tekemään. Peppi on myös kahden lajin SM-kisat käynyt, tosin sillä ei taida olla hyväksyttyä tulosta kummastakaan kisasta? Mutta Peppi onkin parhaimmillaan terapiakoirana. Se on erinomainen aksaterapiakoira, rallytokossa se on super; lahjattomat treenaa periaatteella, mutta parhaimmillaan se on seurakoirana, sohvalla sylissä, sängyssä päivänokosilla seurana! Lenkillä sitä voi pitää vapaana tai kytkettynä, Peppi ei tee tyhmyyksiä, mitä nyt joskus se räksyttää vastaantuleville koirille?!
Peppi on nyt voinut hyvin, se sai cartrophen pistossarjan marraskuussa ja se teki lähes ihmeitä! Peppi on selvästi vetreämpi kuin aikoihin. Jatkossa nämä pistossarjat tulevat kuulumaan sen hoitoon säännöllisesti.

Loppuun pieni kuvasarja Pepistä
                                                Mun oma takkuparta <3

                                        Pikkuinen Peppi olisiko 6-7 viikkoinen?
                                 Nuori Peppi ei vielä irtoa putkeen?
                         Juhannuksena kisattiin menestyksellä Tuorlassa kakkosluokassa.
                                        Lisää aksaa kotikentällä, mihinköhän minä ohjaan koiraa?
                                        Pepin bodyguard :)
                                      Peppi Lempäälässä kisamatkalla
                                                    Peppi jossain näyttelyssä kauniina <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti