lauantai 30. tammikuuta 2016

Tavoitteita 2016??

Pikkuhiljaa alkaa muodostumaan utuinen kuva. Lähinnä Lassen osalta, Lina saa edelleen kasvaa ja kehittyä ja sen kanssa katselleen pikkuhiljaa millaisia tavoitteita ryhdytään tavoittelemaan? Lasse starttasi tänään rallytokon avoimessa luokassa ja kisa sujui senverran kivasti että tavoitteeksi rallyn osalta tulee saada kolmas tulos avoimessa luokassa vielä hallikaudella. Tämän tavoitteen toteutumiseen vaaditaan kisapaikka ja yhtä kiva vire kuin tänään. Tänään tein pieniä muutoksia kisarutiiniin ja se, tai sitten joku tähtien ja kuun asento osui kohdalleen tänään, koska Lasse oli superhyvässä vireessä kisoissa tänään! Joten rallytokoa kisataan hallikaudella vielä yksi tai pari kisaa, saa nähdä? Sitten ulkokaudella pitäisi koittaa startata voittajaan? Tässä kohtaa pitää varmaan miettiä niitä nollakoiran hommia, jotta pääsee hiukan kokeilemaan, miten esim. oikean puolen seuraaminen sujuu oikeasti? Mutta juhannukseen mennessä olisi tavoiteena kisata voittajassa?

Keväällä jos kaikki menee hyvin, niin olisi tarkoitus myös käydä parit aksakisat? Se yksi nolla kakkosissa olisi niin kiva saada? Sitten jos saadaan viimeinen luva, niin sitten mietitään uudelleen mitä tehdään? Koska aksa ei tule olemaan Lassen päälaji enää.
Hakua harjoitellaan varmaan myös enemmän kesällä. Viikon kuluttua on kuitenkin tulossa haku koulutusviikonloppu, jota odotan innolla.
Ja kesällä tietysti harjoitellaan taas vepeä. Vepen kuivan maan treenit olisi varmaan taas hyvä saada käyntiin, kun siinä se aktiivinen treenikausi on niin lyhyt. Pitää ihan kaivaa esiin jotain muistiinpanoja viime kesältä ja miettiä mitä tehtiin, mitä pitää tehdä ja miten mennä eteenpäin? Vepessä olisi kiva saada sove edes läpi alkukesästä, kun siinäkin lajissa säännöt muuttuvat elokuussa.
Tässä taitaa olla Lasselle tavoitteita ihan riittävästi. Ja Jos rallytokossa nyt alkaa kisaaminen sujumaan helpommin niin ei ehkä ole täysin poissuljettua että kisaisimme tokoa syksyllä? Pitää nyt katsella mihin kaikkeen aika riittää? Ja jäljestämäänkin olisi kiva ehtiä? Mitähän mä nyt unohdin vielä?

Ja Lina sitten? Sen kanssa tavoitteet asetataan enemmän viikkotasolle kuin pidemmille ajanjaksoille. Eilisen "katastrofitreenin" jälkeen jatkettiin tänään Niinan kanssa teemalla häiriötreeniä! Niina häiriköi ja Lina reagoi, mutta Lina kuitenkin sai ajatuksesta kiinni ja lopussa se selvisi vaikka lelu lensi nenän edestä! Joten huomenna jatketaan vielä tällä teemalla ja sitten pidetään viikon, parin tauko aiheesta ja taas jatketaan.


                             Lasse palkintolelun kanssa! Raaseporin kisoissa oli hyvät palkinnot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti