sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kaikenlaista touhua

Linan juoksujen takia Lina ei ole tehnyt juurikaan kotitokoa kummempaa. Mutta kotonakin voi tehdä kaikenlaista. Jättävät ja luopuminen ovat olleet treenattavien asioiden kärjessä ja lisäksi ollaan mm.  ihmetelty metalikapulaa. Lisäksi Lina kävi aksaamassa tiistaina Sonjan koulutuksessa. Hiukan epäilin, että kuinka käy, kun on edelleen juoksut ja piti pukea pöksyt jalkaan jne. Mutta turhaan epäilin, Lina teki ihan reippaasti ja yllätti positiivisesti ja teki hienoja pätkiä! Se työskentelee mielellään hiukan kauempana minusta ja vauhtia on minulle riittävästi :)
Lasekin oli mukana aksaamassa ja sen kanssa oli tuttua ja turvallista mennä. Jatkettiin Sonjan kanssa kontaktien treenaamista ja pohdittiin taas kerran pujottelua? Totesimme että ainakaan tyhjän päälle se ei pujottele, sitäkin pitäisi vahvistaa todella paljon?

Eilen Lina kävi näyttelyssä ja olen todella tyytyväinen! Juoksusta huolimatta Lina käyttäytyi ihan kivasti, hiukan se on kireä muille koirille ja siskollekin piti sanoa kerran rumasti, Hyi! Kehässä se kuitenkin käyttäytyi sievästi ja sai jopa tuomarilta kehuja tästä. Tulos oli ERI2. Sisko vei voiton mutta kumpikin jäi ilman SA:ta. Arvostelu oli oikein positiivinen ja sen perusteella voisin harkita joskus vielä ilmoittavani Linan uudelleen näyttelyyn?

Lasse on tällä viikolla tehnyt rallyä parit treenit. Perjantaina se teki kohtuullisen kivasti omalla kentällä, aika vaikeasta houkutuksesta selvisimme kunnialla! Sitten tänään kävimme nollakoirana Kivikossa voittajaluokassa. Tämä oli erittäin hyvä treeni! Lämmittelyssä oivalsin miten saan kerrottua Lasselle molemmat oikeaan/vasempaan kylteillä mihin haluan sen? Jos haluan että se kääntyy minusta poispäin sanon ympäri ja lisäksi uuden seuraamispuolen käsky. Jos Lassen pitää kääntyä minua kohti sanonkin vain uuden puolen seuraamiskäskyn! Aika yksinkertaista ja ainakin tänään lämpässä toimi joka kerta! Radalla olikin ihan muita ongelmia.. Lasse ei keskittynyt ihan kuten toivoisin. Ajoittain se oli hiukan ylivireinen mutta esim hitaassa kävelyssä se haisteli maata!? Eli se ei todellakaan seurannut kuten pitäisi! Mutta plussana tästä huonosta vireestä oli että eipä myöskään istunut ;) Pari kylttiä uusin ja yksi uusiminen olisi kyllä vielä tarvittu, mutta tulos olisi ollut 74p. Eli parempi kuin maaliskuussa! Suunta on siis oikea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti