keskiviikko 31. elokuuta 2016

Juostaan, vihdoinkin

Lina siis aloitti vihdoin juoksut viikko sitten. Mun pieni ei ole enää pentu :(  Keneltäkään ei varmasti jäänyt huomaamatta teiniprinsessan hormoonimyrsky?!? Torstaina neiti oli ihan pikkuisen kireänä! Lasse ei edes saanut katsoa Linan suuntaan kun Lina jo irvisteli ja minullekin lopulta irvisti kun ojensin kättä hänen arvoaan kohti, hopsis!! Silloin Neiti Kipakka sai lähtöpassit sohvalta makuuhuoneeseen rauhoittumaan. Ja kas kymmenen minuuttia ihan omassa yksinäisyydessä teki tehtävänsä, en koommin en ole nähnyt tai kuullut Linan ärisevän kenellekään.
Onhan pieni tyttö hiukan hukassa kun kaikki myllertää eikä me olla sen takia mitään erityistä tehtykään. Paitsi tänään kun oli hieno ilma niin ajeltiin Oulunkylään mätsäriin. Lina on hiukan hassun ikäinen ja kokoinen noihin kinkereihin kun se on ikänsä ja kokonsa puolesta iso aikuinen?!? No ei se todellakaan ole iso eikä edes aikuinen! Mutta pääsimme kehään harjoittelemaan käyttäytymistä näytelmissä ja tämä harjoitus tuli todella tarpeeseen, 10.9 mennään Porvooseen näyttelyyn!
Lassen kanssa on nyt pakko keskittyä rallytokoon mutta olemme kyllä tehneet aksaa siinä sivussa. Toisinaan aksa sujuu, toisinaan se ei suju.. Kuun ja tähtien asento ehkä ei ole aina optimaalinen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti