perjantai 20. tammikuuta 2017

Tammikuun treeniä

Tammikuu on kohta loppu?! Vastahan se alkoi. Ollaan tehty aksaa, tokoa ja rallytokoa. Sununtaina Lasse pääsee hakumetsään.
Tokossa Lina oppii uutta ja unohtaa vanhaa? Nouto on mennyt jonkin verran eteenpäin ja kiertäminen on mennyt selvästi eteenpäin! Sensijaan seuraamisessa otettiin pieni aikalisä ja pohditaan vielä kerran ihan rauhassa mitä ja miten nyt tehdään?!
Aksassa ovat molemmat kelpiet päässeet treenaamaan. Lasse omissa treeneissä torstaisin ja Lina käy nyt joka toinen viikko Marjon treeneissä. Lasse on Lasse ja sen kanssa tehdään koska on kivaa, molemmilla. Vahvistetaan pujottelua, ylläpidetään kontakteja ja joskus varmaan taas kisataan? Mutta tämä "kylmä" ja liukas talvi saa loppua ennenkuin jaksan lähteä kisaamaan. Eli aikaisintaan kuukauden kuluttua katsellaan kisakalenteria.
Linan kanssa ollaan ihan alussa ja opetellaan suorittamaan yhdessä rataa. Meillä on paljon opittavaa mutta motivaatio on kohdillaan eikä kuitenkaan ole kiire. Marjon treenissä opeteltiin päällejuoksua ja kun opetettavan asian paloitteli ja palkkasi onnistumisia niin Lina taisi jopa oppia jotain (y)
Rallytokossa on Lassen kanssa harjoiteltu paljon oikealla puolella olemista ja siellä tekemistä. Vaikka Lasse on jo osannut sen pidemmän aikaa niin se on silti yllättävän epävarma ja takapän käyttö oikeallla puolella vaatii selvästi vielä miettimistä Lasselta. Ja kun Lasse joutuu miettimään ja keskittymään niin aivohikihän siitä tulee ja siitä taas seuraa helposti ääntelyä. Joten meillä on tekemistä myös tällä saralla talven ajaksi ja kisoja katsellaan keväällä..
Hakumetsään pitää kyllä jatkossa päästä useammin. Mutta näilläkin lajeilla arki-illat ja jopa viikonloput täyttyvät tekemisellä niin enempää en ainakaan suunnittele tällä hetkellä, koska välillä on on tosi ihana vain lämmittää takkaa ja lukea kirjaa sohvan nurkassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti