perjantai 6. tammikuuta 2017

Tavoitteita 2017

Olen edelleen hiukan huono tässä tavoitteiden laatimisessa, mutta kun viime vuonna tehdyt tavoitteet toteutuivat yllättävän hyvin niin ehkä minä taas jotain koitan miettiä?
Lasse:
Rallytoko; olisiko RTK4 tavoitteena?  Kun treenaan vaan ne muutamat oikean puolen kyltit kuntoon ja kisaan ahkerasti niin pitäisi olla aika realistinen tavoite?
Agilityssä tavoitteena on varmaan pujottelun varmuus, keppikulmat ja lähdössä pysyminen sekä edelleen koossa pysyvät kontaktit.
Vepessä ehdoton kärkitavoite on saada hukkuvan hakemiseen ilo ja varmuus takaisin! Lisäksi olisi tarkoitus kisata, tuloksilla ei ehkä ole niin paljon väliä vaan ne on ehkä sitten vaan plussaa? Jos nyt edes pääsee kisoihin mukaan? Tietysti vepetreeneissä pitää opetella uusien sääntöjän mukaisia uusia kuvioita.
Lisäksi treenataan hakua, tavoitteena on saada kiintorullailmaisut kuntoon. Kaisan luona koitetaan käydä treenaamassa jotenkin edes säännöllisesti, koska Kaisan tapa opettaa sopii Lasselle niin hyvin! Ja minullakin  on aina hauskaa kun ollaan Paattisilla.  Ja tietysti olisi kiva ehtiä jälkimetsään ja siellä olisi seuraava juttu varmaan opetella ilmaisemaan vieraan hajuiset kepit?! Joten treeniseura olisi tervetullutta. Pitäisi aktivoitua ja etsiä joku treenikaveri?

Lina:
Tokossa siis ainakin ykköstulos alokasluokasta ja syksyllä pitäisi varmaan korkata myös avoin luokka? Jos oikein hyvin käy niin miksei TK2 voisi olla loppusyksyn tavoitteena?
Agilityssä tavoitteena on tietysti mitata se pari kertaa vielä mediksi ja sitten opettaa sille esteet ja ohjaukset.  Pari super-möllikisaa keväällä ja syksyllä sitten jo parit möllikisat ja jos se oppii kepit niin miksei joku virallinen hyppyratakin?
Rallytokossa olisi varmaan mahdollista se RTK2 ja jos energiaa riittää niin vahvistaa oikean puolen seuraaminen kisanomaiseen kuntoon. Linahan oppi pentuna ensin seuraamaan oikealla puolella, mutta en ole ylläpitänyt sitä taitoa.
Linalle voisi lisätä tähän tavoitteeksi että se oppisi uimaan tänä vuonna! 

Ja Pepille toivomme pitkää ikää ja tavoitteena on juhlia 12v syntymäpäivää marraskuun lopussa <3

Siinä olisi jo pitkä lista tekemistä tälle vuodelle. Mutta tärkeintä on nauttia jokaisesta päivästä ja pitää hauskaa yhdessä karvakorvien kanssa!


                               Lisää hauskoja leikkejä ja heittäytymistä ja hetkessä elämistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti