lauantai 10. kesäkuuta 2017

Kesäisiä treenejä!

Pikkuhiljaa on palattu normaaleihin treeneihin Linan kanssa ja kylläpä tuleekin tarpeeseen! Neiti on ihan päässyt hunningolle?!
Ollaan tehty tokoa aika ahkerasti. Pari kertaa viikossa ohjatusti ja omatoimiset siihen lisäksi. Vaikka omatoimisten kanssa tarvitsisin ehkä apua? Ollaan siis pohdittu (taas kerran) perusasentoa ja siihen tulemista. Jättäviä on pohdittu hiukan.
Sitten pohdittiin ja treenattiin seuraamista ja kiertoa ja noutoa ja tunnaria. Näistä kierto, nouto ja tunnari on aika pahassa jamassa? Toisaalta niitä tehtiin Konalassa sirkuskentällä minkä vieressä on skeittiramppi ja siinä oli muutama nuori, jotka kolisteli jotain? En itse katsonut mitä tekivät, riitti että Lina vilkuili heitä. Mutta Lina teki tokoa silti!! Tämä on erittäin iso edistysaskel verrattuna maaliskuun tilanteseen! Silloin ensimmäinen kolahdus rampilta sai Linan juoksemaan auton luo ja treenit loppuivat siihen silloin. Nyt Lina ei kertaakaan poistunut kentältä. Toki se reagoi, en edes yritä kieltää, mutta reaktio oli pieni ja hallittu. Pystyin tekemään äänitreeniä ja Lina vastasi treeniin kivasti! Tämä toki tarkoitti, että tokossa en pystynyt pitämään koko aikaa kaikista kriteereistä kiinni, vaan oli pakko palkata äänien sietämistä myös silloin kun perusasento oli vino tm.
Toisaalta olin niin vilpittömän iloinen siitä, että Lina leikki, söi ja kuunteli minua, että olisin voinut syöttää sille vaikka kilon sisäfilettä, ihan vain koska olin niiin iloinen!!
Lisäksi on tehty ruutua. Siitä Linalla on jonkinlainen ajatus?! Mutta siinäkin riittää tekemistä. Alun jumitus, ruudun paikka, sinne pysähtyminen ja siellä pysyminen! Mutta en minä kyllä luullutkaan että se olisi valmis.
Lasse ei ole tehnyt yhtään kertaa tokoa, pientä kotitokoilua ei kai lasketa? Lasse on kuitenkin käynyt pari kertaa vepeilemässä. Mutta en ihan ymmärrä mitä on tapahtunut? Lasse joka ryntäsi veteen joka kerta viime kesänä jumittaa nyt rantavedessä eikä meinaa lähteä uimaan?! Jos minä olen veneessä ja kutsun sieltä, niin se lähtee aika hyvin, kunhan palkkaneuvottelut on käyty ja olen monta kertaa näyttänyt että kannattaa kyllä tulla, mulla on paras pallo täällä. Mutta en oikeastaan ymmärrä mitä on tapahtunut? Mistään tällaisesta ei ollut mitään merkkejä viime syksynä ja talvella on tuskin tapahtunut mitään mistä voisi saada traumoja? No katsellaan mitä saadaan parilla treenillä aikaiseksi? Seuraavaksi olisi Lassella yksi rallytokon voittajaluokan nollakoiran homma. Pitää siis treenata vähän rallyäkin? Ja viikon kuluttua pitäisi alkaa minun kesäloma, koirille se ei tarkoita lomaa, päinvastoin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti