tiistai 20. kesäkuuta 2017

Taas juostaan!

Lina aloitti pitkän odotuksen jälkeen toiset juoksunsa edellisen viikon sunnuntaina, juuri sopivasti kun tokon kevätkausi päättyi ja meillä oli pienet epikset.
Toisaalta en voi edes valittaa asiasta koska minusta tuollainen lähes 10kk juoksuväli on ihan ok. Hiukan tuli ylimääräistä jännitystä epiksiin kun piti äkkiä etsiä juoksupökät jostain eikä niitä ehditty edes kokeilemaan ennen kentälle saapumista, koska neiti alkoi tiputtamaan vain 2h ennen kisaa.
Syksyn juoksujen aikaan Lina oli kiukuinen kuin ampiainen, mutta tämä juoksu on sujunut seesteisemmissä merkeissä (y)
Keskiviikkona oli lisää tokoa ja Lina teki oikein kivasti hommia! Ei nytkään haitannut pöksyt tai  juoksut. Lina keskittyi ja vastasi treeniin kivasti! Tehtiin Marikan ohjauksessa kiertonoutoa, tai oikeastaan me ei koskaan päästy sihen saakka vaan me tehtiin kiertämistä nätisti, ilman että jumittuu mihinkään! Ja lisäksi päästiin ohittamaan kapuloita kiertoon mennessä! Lina kyllä vastaa treeniin kunhan ohjaaja on kartalla mitä ja miten pitää tehdä. Lisää treeniä vaan!
Ja mitähän Lasse on tehnyt? Se on tehnyt tosi kivasti rallytokoa. Ja sittens e on tehnyt ei niin kivasti vepeä.. Jätin nyt vepen pienelle tauolle ja Lasse sa käydä tsekissä ja odotellaan että vesi hiukan lämpenisi? Ja sitten tehdään uusi yritys. Tässä välissä voisi käydä vain uimassa ilman mitään vepeen liittyvää ja hakea uimiseen rentoutta ja iloa.

Tässä on pätkä meidän epiksistä. Liikkeiden välit ja kapulan luovutus on seuraavat tehotreenin aiheet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti