keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Lomailua ja jotain pientä..

Aikalailla on vaan oltu ja nautittu. Pientä kotitokoa on kyllä tehty jopa pari kertaa päivässä, mutta kentällä ei ole käyty hirmuisen montaa kertaa. Vähän tokoa ja Linan kanssa yksi ex-tempore aksatreeni käytiin. Lina on kyllä niin hauska aksakoira (y) Sen vauhdissa ei ole mitään vikaa, se kääntyy (liian hyvin) ja se yrittää oikeasti tehdä oikein. se on sellainen mussukka..
Lasse on saanut jostain ihmeen syystä jatkaa tokotreenejä. Ja onhan se tavallaan jopa kivaa. Ainakin aika ajoin.. Vaikka aina ei ole kauhean kivaa? Lasse saattaa päättää että hän ei nyt hae tuota ohjatun noudon vasenta kapulaa! Ja kun tuo koira saa jotain päähänsä niin sen päätä ei käännetä ihan hetkessä...
Mutta Lasse on kyllä muuten aika kiva tokokaveri. Pikkuhiljaa katsellaan JOS saadaan avon liikkeet kasaan? Jos ne olisi joskus syksyllä riittävän hyvin kasassa niin voidaan ehkä harkita jotain koetta??
28.6  käytiin nollakoirana Hihan rallytokon iltakisoissa voittajaluokassa ja kyllä se sujui taas ihan kivasti! Hiukan Lasse lämpesi mutta ei edes pahasti jäänyt mihinkään jumiin! Olin kyllä hiukan yllättynyt kun sille oli merkitty paperiin 2x -3p HAUkkuminen?!? Käytösruudusta toinen merkintä ja radalta toinen. Eihän se missään nimessä ollut hiljaa kummassakaan paikassa. Käytösruudussa se äänteli oikeastaan koko ajan kun se ei seurannut rataa suorittavaa koiraa. Mutta ilmeisesti mä olen immuuni sen äänille kun en huomannut että se olisi haukkunut..
Radalla se kyllä keitti hiukan mutta ei pahasti, mitään ei jouduttu uusimaan!! Ja se on jo melkoinen saavutus!
Lasse on myös käynyt osteopaatin luoa ja ilmeisesti tuli tarpeeseen sekin käynti? Hiukan sen kroppa on ottanut osumaa matkan varrella ja niitä kohtia taas hoidettiin. Etupää oli ottanut osumaa tällä kertaa enemmän, olisiko peräti viime talven jälkiä? 
Torstaina koirat läksivät hoitoon ja me pakattiin laukut ja perjantaina lähdettiin lomalle Ruotsiin. Ilman omia koiria kolme kokonaista päivää, olipa outoa?! Sunnuntaina toki käytiin katsomassa tokoa Ruotsin malliin. Muutenhan säännöt ovat nykyään kovin samanlaiset, muta Ruotsissa paikallaolot ovat erilaiset. Alokasluokassa sitä ei ole ollenkaan! Avoimessa koirat istuvat rivissä kytkettyinä minuutin ajan. Voittajaluokassa tehdään meidän alokasluokan paikkis, eli koirat rivissä ohjaajat 10-15m(?)  ja aikaa 1min. Ja tuosta he hyppäävät suoraan evl:n paikallaoloon!?!
Tällä viikolla aloitin vihdoin ja viimein Linan pujottelu kuntoon projektin. Nyt ollaan käyty kahdesti kentällä ja viidellä verkolla onnistuu aika hyvin, mutta siitä en saa verkkoja vähennettyä vielä.
Huomenna on tiedossa ratatreeniä, mutta kumman kanssa se on vielä arvoitus?! Molempien kanssa olisi hyväksi harjoitella radan tekemistä, mutta olisiko tämä kuitenkin enemmän Lassen juttu??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti