perjantai 28. heinäkuuta 2017

Paluu arkeen

Paluu arkeen on sujunut ihan kivasti, vaikka ensimmäinen työviikko kyllä tuntui rankalta ja nukuin päivänokoset joka päivä töiden jälkeen, välillä tunnin, välillä pari!? Toinen viikko on onneksi sujunut jo paremmin.
Koirien kanssa tehtiin viime viikolla aika vähän. Lähinnä käytiin tekemässä tokoa muutamana iltana. Lasse yllätti iloisesti ja teki niin hienoja ruutuja ja seuraaminenkin oli ihan kelvollista. Ehkä pitäisi kuitenkin jatkaa sen tokouraa? Linakin on edistynyt, mutta Lasseen verratttuna sen kanssa on vielä tekemistä aika paljon. Onneksi Linan kanssa tekeminen on niin kivaa!
Rallytokoakin harjoiteltiin vähän enemmän ajatuksella Linan kanssa, koska huomenna piti olla kisat, eipä olekaan.. Ja kai me pujotteluakin tehtiin kerran viime viikolla?
Sunnuntaina olin Linan kanssa aksaamassa Hyvinkäällä Lotta Vuorelan kurssilla ja se oli oikein hyvä treeni! Ihan perusohjauksia tuli taas tehtyä ja opettua Linalle ja se on kyllä erittäin tärkeää! Lina ei tosiaan osaa kuin muutaman ohjauksen ja niillä ei vielä oikeilla radoilla pitkälle pötkitä.
Tällä viikolla tehtiin siis maanataina rallyä, tiistaina vepeä ja loppuviikko keskityttiin enemmän lenkkeilemään. Tosin tänään piti mennä treenaamaan ja huomenna piti olla rallytokokisat Linan kanssa, mutta kelpiet leikki aamulla ja hups niin ilmeisesti Lassen kulmuri osui Linan kannuskynteen ja se murtui. Se ei näyttänyt silloin kovin pahalta, kynsi oli oikeassa asennossa eikä vuotanut verta. Laitoin kevyen siteen siihen ja lähdin töihin. Kun tulin kotiin näky oli karumpi. Kynsi oli revennyt murtumakohdasta ja suoni sykki "haavan" kohdalla, Auts! Joten eikun soittamaan ja soittamaan! Ajan saaminen oli taas tosi vaikeaa. Kaikissa paikoissa sanottiin että soita johonkin muualle, meillä ei oo aikaa! Lopulta jo vähän ärsytti kun kukaan ei edes tarjonnut maanantaille aikaa. Ja olen maanantainakin viiteen saakka töissä joten silloinkin olisi pitänyt saada ilta-aika. Lopulta soitin Remediumiin ja heiltä löytyi vapaa aika tänään klo 18!! Jee!
Joten Lina pääsi hoitoon ja kynsi kuorittiin ja se saatiin lääkkeet. Hetki saattaa mennä että kynsi kasvaa kunnolla takaisin, mutta toivon kovasti että kipu loppuisi nopeasti ja että tulehdukselta vältytään!
Kisoja tulee uusia! Pitää vaan saada ne mahtumaan meidän kalenteriin?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti