sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Linan tokokoe

Tänään oli astetta jännittävämpi päivä kun olin ilmoittanut Linan tokokokeeseen Hyvinkäälle. Sain sille ilokseni paikan hallikokeeseen. Halusin aloittaa hallissa koska Lina on edelleen reagoinut yllättäviin, äkillisiin ääniin jonkin verran. Se ei ole enää rynnännyt paniikissa pois tilanteista, mutta sen keskittyminen kyllä rakoilee jos jotain outoa kuuluu.
Aamupäivällä koitin tehdä kotona jotain järkevää, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Linan kanssa en treennnut enää, sen olin päättänyt ja onnistuin pitämään siitä kiinni!
Lähdettiin pari tuntia ennen oman luokan alkua ajamaan ja olimme paikalla suunnitelman mukaan n 1,5h ennen luokan alkua. Kävin hallissa tekemässä ilmon ja sitten vein Linan kävelylle. Ei kävelty erityisen pitkään, mutta toisaalta Lina tuntui aika kivalta, joten en pitänyt mitään megalenkkiä tarpeellisena. Lina ei ole kopio Lassesta.
Kisakirjan vahvistus sujui hyvin, toimiva mikrosiru löytyi. Juoksutarkki sujui helposti, onneksi sitä on joskus harjoiteltu.
Paikkiksessa tuli pieni moka, kun Lina meni maahan jo ensimmäisen ohjaajan käskyllä ja sitten kun oli minun vuoro niin Lina kai tajusi että hups!? se kuitenkin makasi kiltisti rivissä vaadittavan ajan, mutta istumaan nousemisessa se oli hurjan epävarma ja hidas. Joten tästä vain 7,5p. Auts, siinä meni kymmenen pistettä ja oikeastaan ihan "turhaan" mutta minkäs teet. Eteenpäin vaan!
Liikkeidenjärjestys oli sotkettu kivasti ja kehän alkoi hypyllä, joka oli heti kun tultiin kehään sisään. Joten otin Linan hallintaan ajoissa ennen kehää ja vein sen kehään vapaana. Järjestys oli:
hyppy, liikkeestä maahan, luoksetulo, seuraaminen, kapulan pito ja kaukot.

Linan pisteet näyttävät tältä:
Paikallaolo     7,5
Seuraaminen  8,5
Maahanmeno liikkeestä 10
Luoksetulo 8
noutoesineen pito 9
kaukot 9,5
hyppy 9
kok.vaikutelma 9

Olin tyytyväinen Kokonaisuuteen! Vain kerran Lina meinasi lähteä liikkeiden välissä juoksemaan ja silloinkin se tuli kiltisti viereen kun kutsuin sitä. Useimmissa liikkeissä tapahtui jotain pientä joka maksoi 0,5-1p Isoimmat mokat tulivat paikkiksessa ja luoksetulon jätössä, jossa Lina meni maahan mutta ehdin nostamaan sen istu-käskyllä ylös, mutta samalla jouduin jättämään sen sillä käskyllä.. Hiukan jännitti että pysyykö se? Mutta pysyi se sentään ja tuli iloisesti luokse kun kutsu kävi!
Tuomari sanoi että se on nopea ja tarkka (y) Nopean allekirjoitan täysin, mutta että vielä tarkka? Noup! Sitä pitää vielä harjoitella niin että se sujuu myös vieraassa paikassa, vieraan liikkurin kanssa vaikka minä jännitän.
Tosin on sanottava että en edes jännittänyt mitenkään pahasti. Lassen kanssa kisaamainen on paljon jännittävämpää, vaikka se ihan takuulla osaa liikkeet itsessään paremmin ja varmemmin kuin Lina. Alokasluokka oli nyt tässä ja sitten suunnataan kohti avointa luokkaa. Siinä on tarkoitus kisata useampi kisa ja kerätä hiukan kokemusta Linan kanssa. Ja kuka tietää jos Lassekin joskus kuitenkin starttaisi avoimessa luokassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti