keskiviikko 30. elokuuta 2017

Terveys ensin tai jotain?

Ja juuri kun Linan varvas parani niin sitten mun selkä sanoi poks! Torstaina oli ihan normi päivä, illalla käytiin koulun kentällä treenaamassa tokoa molempien kanssa ja se sujui kivasti, paitsi että Lasse keksi että noudossa voi varastaa luvatta kapulan perään!?! Haloo!! No se ei käynyt silloin eikä nytkään!
Perjantaina kun heräsin niin Auts! Aamutoimet onnistui vähän ontuen, kun vasempaan jalkaan säteili kipua selästä. Mutta töihin kuitenkin lähdin ja tein ihan normi työpäivän. En kyllä nostellut enää lapsia lattialta syliin, mutta istuin matalalla jakkaralla ja siinä sujui sylittely ihan ok.
Illalla koulutin vielä rallytokoa ja sekin onnistui aika kivuttomasti. Pidettiin rallyssä seuraamisen kriteeri-ilta ja mietittiin oikein huolella mitä, miten ja miksi?! Oikein hyvä ilta, jopa kouluttajana sain ajateltavaa! Illalla selässä tuntui selkeästi päivän touhut ja otin illalla buranan ja sirdaludin ja menin nukkumaan. Nukkumisesta ei vaan tullut oikein mitään, kun mikään asento ei ollut hyvä.
Lauantai-aamuna koko kauheus paljastui! Kipu säteili vasemman jalan kantapäähän saakka enkä saanut edes sukkia itse jalkaan! Lauantai meni sirdaludin, buranan ja panadolin voimin ja sunnuntaina sama meno jatkui.
Maanantaina ei tullut kysymykseenkään mennä töihin vaan varasin ajan lääkäriin ja osteopaatille. Osteopaatti hoisi minkä pystyi/uskalsi ja lääkäri kirjoitti saikkua ja lääkkeitä. Diagnoosi ei ole varma kun välilevyt näkyisi vain magneettikuvissa ja sinne ei ole mitään pääsyä tässä vaiheessa ainakaan, mutta pullistuma L4-5 välissä on vahva veikkaus. Osteopaatti myös teippasi selän ja se auttoi kyllä vähän. Tiistaina oli bileet kun sain itse sukat jalkaan! Joten koirien kanssa ei ole tehty yhtään mitään.
No ollaan me Linan kanssa tehty vähän kaukoja, minä olen sohvalla ja Lina tuo lelun, sitten sen pitää kuunnella ja tehdä pyydetty vaihto, vaikka lelu on minun kädessä ja jos vaihto on hyvä se saa palkaksi lelun, jos ei niin joutuu yrittämään uudestaan. Lina tuo lelun minulle niin kauan kun se jaksaa ajatella ja kun sille tulee aivohiki se ei tuo lelua vaan lepää hetken ja sitten kun se taas jaksaa ajatella se tuo taas lelun minulle! Mutta ai että on vaikeaa tehdä yhtään mitään kun lelu on näkyvissä! Mutta ihan hirmu jähmeistä vaihdoista ei kyllä saa lelua, pitää vaan pystyä olemaan reipas vaikka kuinka haluaisi lelun!
Lasse ei ymmärrä tuollaista se vaan on ja odottaa että koska tehdään jotain??  Ja luultavasti se kerää hurjasti kierroksia?! Velde on ulkoiluttanut koirat koska en pysty ulkoiluttamaan muita kuin Peppiä, joka ei takuulla vedä taluttimessa ja vaikka vetäisi niin se ei saa minua nurin!
Viikonlopun suunnitelmat meni nyt uusiksi ja se kyllä harmittaa! Mutta oliko se niin että terveys ensin ja sitten muut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti