keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kohti liikettä taas

Selkä on rauhoittunut pikkuhiljaa ja olen käynyt työterveyshuollon fyssarin luonakin. Häneltä sain jumppaohjeita ja ohjeen kävellä paljon! Sehän sopii, vielä kun saan jalat tähän ideaan mukaan niin menoks! Tänään oli tosiaan ensimmäinen aamu kun kävely tuntui jo lähes normaalilta, Jee!
Koirilla on ollut lähinnä tylsää tai tosi tylsää. Lassen viikonlopun kisat peruuntuivat mutta Linan kanssa kävin Tarjan tokokoulutuksessa. Aiheena oli luopuminen, kun se on kovin vaikeaa, varsinkin sellaiset asiat mihin yhdistyy juokseminen ovat vaikeita. Lähellä olevat asiat sujuu jo aika kivasti.Linalla on kyllä ajatus olemassa mutta voi että kun noutokapula lentää ja kentällä on ruutu ja kiertokartio niin sitten tulee ongelmia. Lina kyylää ihan maanisesti niitä ja korvat ovat vain koristeena, Auts!
Tähän saatiin nyt kuitenkin kivasti työkaluja ja Lina vastasi kivasti treeniin. Kun tällä ohjeella jatketaan niin saadaan ainakin korvat takaisin kuulolle, jos pientä silmän käyttöä voi joutua purkamaan pidempään?  Lisäksi treeni oli kovin selkäystävällinen, en joutunut itse tekemään juuri muuta kuin käskyttämään ja palkkaamaan. Lina liikkui ja Tarja heitteli kapulaa.
Eilen ajelttiin koirien kanssa hallille ja Lasse sai tehdä suuntakäskyjä ja juosta pallon kanssa onnellisena ympäri kenttää! Siihen oli muuten patoutunut aika paljon juoksemista ja jokainen palkkaus kesti useamman minuutin :) Suuntakäskyjä on viimeksi tehty joskus viime talvena ja ne olikin aika ruosteessa, mutta palautuivat jotenkuten kuitenkin.
Lina teki puomia. Ensin ihan vain 2o/2o paikkaa ja sitten koko estettä! Nyt Lina oli rohkaistunut ja sillä oli vauhtia paljon enmmän kuin keväällä. Vai onko sillä ollut keväällä välikorvan tulehduksesta johtuen jotain tasapaino-ongelmia?? En tiedä, mutta nyt puomi näyttää jo ihan hyvältä ja 2O/2o kesti myös vauhdissa ja se kesti senkin että minä tulin perässä, kun en vielä ottanut juoksuaskelia niin paikalla piti hetki malttaa. Mutta se malttaminen siinä on kyllä seuraava askel, vielä ei ole kovin vahvaa ajatusta siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti