maanantai 21. toukokuuta 2018

Kohti uusia haasteita!

Lassehan sai jo tammikuussa Oivan, eli oikeuden siirtyä kolmosiin, mutta me jäätiin kakkosiin, koska oli ollut pitkä tauko kisaamisessa. Kevättalvi kisattiin harvakseltaan ihan ok tuloksilla, ei nollia, mutta yhdessä oltiin samalla radalla suurimmaksi osaa aikaa.  Vitosia, kymppejä ja jokunen hylkykin tuli.
Talvella jo kaveri kyseli meitä sm-joukkueeseen?  Oletin aluksi että hän pilaili, mutta eipä pilaillut, seurassa on todella vähän maksi kolmosen koiria. Joten pienen harkinnan ja hyvien treenien jälkeen tein siirron ja Lasse on nyt siirtynyt kolmosiin kisaamaan!
Ajatella että mun "hullu kelpie", jota ei muka voinut edes kouluttaa on kolmosissa?!  Eihän me nyt ihan helpolla sinne ole päästy, mutta päästiinpä kuitenkin.
Tässä on nyt vielä pari viikkoa aikaa treenata ja hiukan kisata ja sitten Vantaan kisakentät kutsuvat! hiukan jännittää, mutta kyllä me selvitään. Lassesta on tullut vuosien varrella viisas ja järkevä koira joka kuuntelee ja yrittää oikeasti tehdä kuten ohjataan.  Joten jos ei tule tuloksia voin ilmeisesti vilkaista peiliin?
Linan kanssa pitäisi myös katsella kisakalenteria jossain vaiheessa. Mutta kun keinu ja muutkin kontaktit on edelleen hiukan kesken niin sen kanssa ei ole vielä kiire kisaamaan.  Epiksissä tietysti voisi käydä, jos mun aikataulut joskus edes mahdollistaisi sen? Mutta toisaalta meillä on tekemistä ihan esteopetuksessa, joten koitan olla nyt järkevä ja edetä askel kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti