perjantai 23. marraskuuta 2012

Hyvältä näyttää!

Keskiviikkona käytiin Ninan luona ja saatiin lupa pikkuhiljaa palata normaaliin elämään, Onneksi! Ihan varovaisesti ja rauhallisesti pitää kuitenkin aloittaa, joten aluksi ollaan vain pidennetty hiukan remmilenkkejä ja jos kaikki menee jatkossakin yhtä hyvin niin parin viikon kuluttua on lupa elää ja mennä normaalisti, eli tosi kovaa:)
Agilityn osalta mietin että tämän vuoden treenit taisi olla tässä, paitsi 11.12 kun Ruokosen Juha tulee kouluttamaan niin silloin kyllä mennään treeneihin, mutta muuten haluan ottaa varman päälle ja kun noiden Juhan treenien jälkeen kuitenkin on kolme viikkoa taukoa tiedossa niin saa sitten ihan rauhassa kuntouttaa tassua. Tammikuussa on sitten kiva jatkaa kun ei tarvitse miettiä ja tarkkailla koiraa koko ajan.

Tokoon ei taukoja nyt ole tulossa, vaan sitä tehdään ihan koko joulukuu. Tänään mennään jo hallille tekemään kontaktitreeniä, häiriötreeniä ja paikallaoloja:) Luoksetulot, ruudut yms vauhtiliikkeet jätetään toistaiseksi tekemättä. Illan tavoitteena on väsyttää Lassen päänuppia sen verran että se nukkuisi ensi yönä ja antaisi myös meidän nukkua?

På onsdagen var vi hos Nina och hon tyckte att allt är ok och vi fick lov att sakta men säkert börja leva normalt liv. Men vi börjar lungt, så vi har den här veckan bara lite förlängt promenaderna i koppel. Inom två veckor är det meningen att öka mengden till normala.
 Men med agility tänkte jag lämna slutet av året imellan. Utom 11.12 när Juha Ruokonen kommer och skola, på den kursen vill jag gärna deltag. Efter det har vi "obligatorisk" paus i tre veckor så sen i januari kan vi fortsätta med normala träningar.
I lydnaden har vi inga pauser nu! Vi tränar och tränar. Idag ska vi till hallen och träna platsliggande, kontakt osv. inte ännu några springmomenter, men jag hoppas att Lasse ändo blir lite trött så at han sover nästa natt och låter också oss sova?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti