torstai 15. marraskuuta 2012

Levossa

Lasse lepää, ei ihan vapaaehtoisesti, mutta kuitenkin.Lepo jatkuu ainakin viikon ajan vielä. Jotain tosi pikkujuttuja ollaan tehty, kuten opeteltu olemaan mun lähellä, toosi lähellä, se on muuten yllättävän vaikeaa? Lisäksi sain kivan idean takaaleikkausten harjoitteluun ilman liikettä! Tai ilman koiran liikettä, tätä pitää kokeilla ja lisäksi täytyy keksiä jotain nenäjuttuja... Muutenhan meidän viikko on ollut tylsä, fyssarilla käytiin, mitään ihmeellistä ei löytynyt, mutta liike ei edelleenkään ollut 100% puhdas, niin nyt sitten teholevätään. Saatiin Niinalta iso häkki lainaksi ja kun sinne laittaa puruluita yms juttuja niin Lasse lähes viihtyy siinä. Tosin jos/kun se on kiltisti se saa kyllä myös olla sohvalla meidän kanssa, vaikka sohvaan se ei kyllä saisi hypätä, mutta pidä nyt tuo liikkumatta, hyppimättä ja riehumatta? helpompaa on hyväksyä järkevä sohvalle hypähdys kuin koittaa estää kaikki liike.

Lasse vilar ännu. Inte riktigt frivilligt, men han vilar ännu några dagar till.Vi har nog försökt göra lite småt och gott, t. ex öva att vara riktigt nära mig, det är jobbit!?! Mycke stora ben att tugga på, det hjälper en hel del och lite problemlösning hör också till programmet. Lasse var på tisdag hos fysioterapeuten, hon hitta inte något ont i honom, men han är inte 100% ok heller? Lasse blev laser behandlad och vi hade lite roligt när Laser-Lasse fick Laser behandling!
 Så nu ska han vila ordentligt så kanske redan nästa vecke kan vi börja leva normalt igen! För tillfället skulle Lasse inte få springa, hoppa, härja osv, men jag tycker att det är lättare när han få hoppa lungt t.ex i soffan och mysa med oss än att försöka hindra allt rörelse!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti