perjantai 24. toukokuuta 2013

Erikoisnäyttely

Päivät vain kiitävät ja erkkaristakin on jo kulunut viikko. Kevätretki Jämsään oli hauska ja tuloksiakin saatiin. Pentuluokkaan oli ilmoitettu neljä pentua, mutta Niilo ei sitten tullutkaan, joten paikalla olivat Kalle, Tore ja Bria. Avoimessa luokassa "kisasivat" Lasse ja Nuuk, meidän porukasta. Kalle ja Tore aloittivat hienosti molemmat ja saivat KP:n Tore voitti urosten 7-9kk luokan ja Kalle oli kolmas. Kallen pitää vielä opetella malttia ja rauhallista esiintymistä, kaunis sekin on. Tore oli superhyvä ja esiintyi hienosti ja vaikka itse sanon niin se on kaunis koira! Bria on myös kaunis mutta senkin pitää vielä hiukan opetella malttamaan. Kaikilla pennuilla oli kivat ja positiiviset arvostelut ja kaikki pennut selvisivät hienosti näyttelystä, mikään ei pelottanut eikä edes vesisade lannistanut pentuja, eikä niiden ihania omistajia. Tore valittiin myös ROP pennuksi ja iltapäivällä Tore voitti vielä BIS-pentu tittelin!! Vau! Itku meinasi päästä! Upea koira ja todella taitava omistaja. Tore tuskin on kauheasti rauhallisempi kuin muutkaan pennut, joten Mari on tehnyt upeaa työtä pentunsa kanssa!!
Lasse ja Nuuk olivat lauantaina kehässä erittäin hyviä (EH) ja Nuuk oli avoimen luokan 4.
Lassen arvostelu oli oikein positiivinen: 2,5 years old. Lovely to go over. nice head propotions. Correct ears!! Good neck, good rear angulations. Good tailset. Needs to settle down on the move. Tuomarina oli Gwen Fleming, Australia
Eli hyvä koira, joka sekin voisi edelleen hiukan rauhoittua:)  Vaikka paljon positiivista kehitystä on jo nyt tapahtunut, niin tavoite ei ole vielä saavutettu. Ja nuo sen korvat?! Välillä sillä on pitkät korvat, välillä ne ovat oikeanlaiset ja välillä ne ovat pelkät koristeet:)

Sunnuntai meni agilitykisoissa, ylitoimitsijana toimiessa ja tiistaina koulutin kentällä, agilityä, yllättäen. Maanantaina käytiin tokoilemassa Kauniaisissa, tosin niistä treeneistä ei sen enempää, Lassea ilmeisesti närästi jo ma. iltana ja sen keskittyminen oli ihan hevon Pe..stä! Mutta kun sillä oli pätevä selitys niin nuo treenit voidaan unohtaa. Tiistaina kun Lasse sai närästyslääkettä se muutttui taas tutuksi  Lasseksi. Ja torstaina annoin periksi ja hain Lassella Vihtivetistä Tylosinia. Jotenkin sen maha ei vain tullut 100% kuntoon sen rajun taudin jälkeen. Mutta nyt sillä on hyvä lääke, joten eiköhän tämä tästä?

Muuten ollaan siis oltu aika iisisti, töissä oli kevätjuhlat eikä sääkään ole kauheasti suosinut. Ensi viikolla sitten uudet kujeet.

Veckan har gått så snabbt. På kelpie specialutställningen var det kul! Tre av Lasses valpar var på plats och alla fick HP. Tore blev BIR-valp och som grädde på nosen så blev han ännu BIS-valpen!! jag är så glad! Tore är så vacker valp. Alla valparna är vackra, men Kalle och Bria ska ännu lite lugna ner sig.
Lasse var också  i ringen, och han fick Very good, kritiken var trevlig: 2,5 years old. Lovely to go over. nice head propotions. Correct ears!! Good neck, good rear angulations. Good tailset. Needs to settle down on the move. Domaren var Gwen Fleming, Australia

Så lite har vi ännu att träna. Fast Lasse har blivit mera vuxen, så har vi ännu lite kvar att jobba med.
På söndagen jobba jag på agilitytävlingen och på måndagen träna vi lydnad. Det fungera inte alls, men på tisdagen märkte jag at stackars Lasse hade halsbränningar, så det var säkert därför han var kostig på måndagen? På torsdagen fick Lasse en mag-antibiotika. Hans mage har inte repa sig ordentligt efter häftiga magsjukan. Men nu har han bra medicin, så snart kan vi träna ordentligt igen. Nu tar vi några dagar lite lugnare?

                                                            BIS 2 JA BIS 1!! Hyvä Tore!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti