perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesähupailua

Lassen vatsa on ollut nyt paljon parempi ja kaikenlaista pientä kivaa ollaan taas tehty ja touhuttu. Keskiviikkona treenattiin agilityä, kun Sari möi paikkansa Juhan koulutukseen. Mitäpä siitä sanoisi? Lasse on ihan pätevä, ohjaaja ei ole. Edelleen ongelmana on ajoitukset, mä varmistelen ja ihmettelen ja tilanteet meni jo, ennenkuin ehdin mitään sanoa/tehdä, Höh! Treeni oli sinänsä kiva, siinä oli sopivassa suhteessa vauhtia ja tarkkaa vientiä. Osa onnistui, osa ei...
Lähdössä esiintyi pientä rakoilua, sitä pitää vahvistaa PALJON enemmän taas, kun sain se jo kerran toimimaan, niin nyt vaan palkkaa, palkkaa ja lisää palkkaa lähtötilanteisiin. Koska mä edes olen antanut itselleni luvan vähentää lähtöjen palkkaamista?? Hyi mua!!
Muuten treenissä ei ollut mitään ihmeellistä, takaakierrot oli sujuvia ja Lasse lukee valsseja hyvin, kunhan mä saan ajoituksen ja suunnat kohdilleen.
Torstaina tehtiin kesän ensimmäinen jälki! Lyhyt ja helppo jälki, kaksi esinettä ja vain tunnin vanha. Hyvin Lasse muisti, vauhtia oli ja sitä piti edelleen toppuutella, kyse ei ole vauhtilajista? Esineet löytyi, mutta ilmaisu on edelleen hiukan hakusessa, sitä pitää vahvistaa. Jatkossa pitää myös tehdä vaikeampia jälkiä ja antaa niiden vanhentua kunnolla, mutta kyllä se tästä taas lähtee.
Tänään oli agitreenit, Milla koulutti oikein kivan pätkän, sopivan tasoinen rata, haasteellinen, mutta ei mitenkään mahdoton. Alku oli samantyyppinen kuin Sonjan edellisessä treenissä ja todettiin että vekkaus sopii Lasselle paremmin kuin ihmisnuoli. Muutenkin mietin että Lasse kääntyy jopa paremmin kun olen sen takana ja käännän sitä, kuin jos olen sen edessä, jarrutan ja  koitan siitä kääntää? Kontaktit oli ihan ok, rimat pysyi kunnes Lasse väsyi ja eteen se irtoaa hyvin:) Kivat hyvänmielen treenit, näitä lisää, Kiitos!

Sunnuntaina olisi viimeiset Sonjan treenit, harmi. Olen kovasti pitänyt treeneistä, enkä vähiten hyvän porukan takia. Monta ystävällistä positiivista ihmistä, paljon vertaistukea ja erittäin hyvää koulutusta. Hiukan on jo ollut puhetta että syksyllä pitäisi päästä "jatkokurssille"! Saa nähdä miten käy?

Lasses mage mår nu bättre. Så vi har gjort lite någonting roligt. På onsdagen träna vi agility, Juha skola oss. Träningen var inte någon lätt, men vi klara det nog på någotsätt? Hunden är bra, jag är långsam!?! Starterna ska jag komma ihåg att belöna ordentligt igen, när har jag sluta med det? Dumma jag:(

På torsdagen spåra vi årets första spår. Kort och allför lätt spår. Lasse hade sådan fart på sig igen. I fortsättningen ska jag göra klurigare spår och vänta längre före vi spårar. Men det här "problemet" kan vi säkert lösa?
Idag träna vi agility igen. Milla hade hittat/gjort en trevlig bana. Den var inte för svår, men det var inte heller bara att springa igenom. Vi märkte att Lasse vänder sig bättre om jag är lite bakom honom, än om jag försöker vara framför honom och därifrån ska bromsa och vända på honom. Annors va det ingenting specielt idag. Lite varmt hade vi, +24c i skuggan:) Sommaren har kommit och mycke vatten behövs.Men jag är såå lycklig för att det är varmt och solen skiner och fåglarna sjunger och livet är toppen! Så känns det idag!

På söndagen har vi sista Sonjan träningar. Jag har tyckt väldigt mycke om hennes träningar. Vi har haft en trevlig grupp, många kelpisar och bra träningar, mera kan man väll inte önska? Vi prata redan lite at vi skulle fortsätta på hösten med Sonja och kanske vi ordnar en valpträff för Lasses valpar hos Sonja på sommaren?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti