perjantai 16. lokakuuta 2015

Lina 5kk!

Niin se aika vain kuluu ja neiti täytti eilen jo 5kk! Hieno pieni kelpie siitä on jo nyt kasvanut ja luulen että se hiukan vielä kasvaa? Ei siitä mitään suurensuurta tule ja aika varmana pidän että jos aksaa joskus kisataan, niin olemme mediluokassa. Koitin mittailla Linaa viikolla kotona, mikä ei ollut hirmu helppoa, mutta tulokset olivat 38-39cm. Eli olisi jopa suotavaa että se vielä muutaman sentin kasvaisi! Viikko takaperin Lina painoi 8,7kg joten ehkä se nyt on jo 9kg? Pitäisikin käydä punnitsemassa Lina.
Mitähän muuten ollaan tehty? Keskiviikkona Lasse kävi aksaamassa piitkästä aikaa. Lasse kyllä oli ihan pätevä, sen tekemisessä ei pitkä tauko niinkään näkynyt, mutta oma tekeminen oli pahemmin hukassa? Ehkä se ei näyttänyt siltä, mutta siltä se kyllä tuntui..
Torstaina lenkkeltiin Nummelassa harjulla. Kyllä Nummelan harjulla on vain niin kotoisa olo jotenkin. Jokainen polku, kivi ja kanto ovat tuttuja. Kivaa helppoa lenkkimaastoa. Kauniit näkymät järvelle jne.
Perjantaina olikin sitten tokon vuoro. Lasse parka <3 Minä jotenkin katsoin kelloa väärin ja olin lähdössä treeneihin tuntia etuajassa. Ehdin jo laittaa koirille takit päälle ja pakata ne autoon ja kun käynnistin auton niin huomasin että nyt olin turhan nopea! Joten auto seis, koirat takaisin sisään jne. Lasse vain meni tästä huijauksesta todella sekaisin. Ensin se ei halunnut tulla takaisin kotiin ja kotona se jääräpäisesti seisoi eteisessä ja mökötti. Lasse on näköjään aika huumorintajuton mitä tulee treenaamiseen, jos treenit on jo luvattu, niitä ei todellakaan voi perua! No lopulta pääsimme hallilla ja sitten Lina vielä sai tehdä ennen Lassea, kamalaa!? Onneksi Lina tekee vielä aika lyhyitä pätkiä ja Lasse pääsi lopulta tekemään. Tehtiin hiukan sekaisin aksaa ja tokoa ja illan tavoite oli saada Lasse tekemään äänettömästi töitä!? Ja tässä tavoitteessa onnistuin, muuten treenien laatu oli mitä oli? Toisaalta jos tavoite on hiljainen treenituokio ja siinä onnistutaan, niin pitää kai olla tyytyväinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti