sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vauhdikas viikonloppu!

Viikolla on lenkkeilty hiukan enemmän, kun vielä töiden jälkeen on valoisaa. Nyt kun kelloa siirrettiin niin saa taas enimmäkseen kulkea pimeässä. 
Torstaina Lina teki ekaa kertaa hyppytekniikkaa. Hyppytekniikka vaatii vielä lisätreeniä, mutta positiivista oli että Lina malttoi! Se malttoi odottaa lupaa suorittaa ja yritti hienosti selvitä rimoistakin. Yhtään rimaa ei pudonnut, mutta kun tehtävässä oli neljä hyppyä (5cm korkeita) niin neljännellä rimalla Lina oli liian lähellä ja se joutui lähes pysähtymään ja loikkasi sitten siitä. Mutta tähän auttaa varmasti harjoittelu.
Eilen ajeltiin Porvooseen tapaamaan Linan sisaruksia. Paikalla oli 5/6 roxette lasta! Vain weikko puuttui. ensin Moora ja Pertti tekivät jälkeä ja hienosti sujui! Sitten laskettiin hurjat leikkimään ja voi sitä iloa! Jotenkin tuntui että jatkoivat siitä mihin pentulaatikossa jäivät. Ja sitten Lina löysi Mooran jäljen ja koska Moora oli ollut "kiireinen" niin jäljellä oli vielä nameja ja Lina siis "jäljesti" omatoimisesti jäljen. Hiukan minulle tuli huono omatunto, Lina on noin innokas ja taitava jälkikoira enkä minä edes treenaa sen kanssa.
Kun pennut saatiin taas kytkettyä niin tutustuttiin rallytokoon. Tiinalla oli muutama kyltti mukana, niin päästiin hiukan kokeilemaan. Lina teki namilla imuuttamalla ihan kivoja pätkiä! Yllätyin positiivisesti:)  Muutkin pennut olivat aika samalla tasolla. Joten ei paniikkia että Lina olisi jotenkin "jäänyt jälkeen" vaikka ollaan sairastalun takia tehty aika vähän.
Tämän jälkeen syötiin lounasta ja nautittiin upeasta syysilmasta. Söimme terassilla ja siinä oli suorastaan lämmin! Luonaan jälkeeen saimme pienen esittelyn nose workista ja pääsimme myös kokeilemaan tositoimia. Lina oli varsin pätevä ja hoksasi aika äkkiä miten minulta saa namin. Näissä jutuissa tuo ahneus on valttia. Lina sai edetä tehtävässä varsin nopeasti ja hiukan harppoen pääsimme jopa kokeilemaan ämpäristä hajun etsimistä. tosin Lina oli ehkä vasta oivaltanut että purkista tulevasta hajusta saa palkaa ja ämpärit olivat vielä hiukan haasteellisia? Toisaalta Lina oli kyllä aika väsynyt tässä vaiheessa päivää myös. Lopuksi otettiin ryhmäkuvia, tai ainakin yritettiin. Iltapäivä oli jo pitkällä, varjot pitenivät pitenemistän ja pennut olivat aika väsähtäneitä, mutta jotain saatiin kyllä silti kuvattua?
Illalla kotona oli väsyneitä koiria. Lasse oli mukana tapaamisessa ja se sai taukojen aikana tehdä hiukan rallyä ja vähän nose workkia. Nose workissa Lasse oli ihan superpätevä! Hiukan kun treenaisi ja opettelisi säännöt itse niin Lasse olisi varmaan kisavalmis ainakin ensimmäiseen luokkaan?
Tänään käytiin pikaisesti Linan kanssa tekemässä hyppytekniikkaa ja hups mitä tulikaan esille? Minulla oli palkkana kissanruokaa purkissa ja sepä oli "liikaa" Linalle. Lina ei pystynytkään ajattelemaan eikä malttanut yhtään?! Joten moinen palkka poistui ja tilalle tuli tylsiä natural menu nameja ja nyt Lina taas pystyi :) Joten saimme uuden harjoiteltavan asian! Minun pitää tehdä lista näistä harjoiteltavista asioista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti