lauantai 2. huhtikuuta 2016

Lina herkutteli ja treenaa ahkerasti!

Lina treenaa nyt ahkerasti, kaikenlaista..  Lasse saa vielä keskittyä toipumiseen. Tosin Lasse alkaa olemaan aika energinen eikä se ole mitenkään erityisen kipeän oloinen. Tikit selvästi hiukan haittaa, mutta niistäkin päästään ensi viikolla eroon.
Lina on harjoitellut tokoa, hiukan aksaa ja kiipeilyä, ehkä Lina pitää ottaa mukaan seinäkiipeilemään ensi kerralla? Lina siis kiipeili keittiössä ja sai hampaisiinsa suklaalevyn! ja koska Lina on häiritsevän ahne niin se söi sen ihan viimeistä murusta myöten. Kun tulin Lassen kanssa lenkiltä sisään ja näin paperit lattialla niin meinasi itku päästä!? Ei nyt, kun työt alkavat puolen tunnin kuluttua! Nopsa soitto Vihtivetiin ja sitten Lina kainaloon ja soitto töihin, myöhästyn pikkuisen..?
Klinikalla oli kaikki valmiina ahmatin käsittelyä varten ja se sai pistoksen heti. Sitten vaan odottamaan ja minähän odotin ja odotin. Hoitajat ihmettelivät että eikö sillä ole edes paha olo?? No ei ole ei. Lina ihmetteli kun kukaan ei edes katso suuhun? Lopulta minun oli pakko lähteä töihin ja Lina jäi klinikalle jossa se oli saanut kissanruokaa ja toisen pistoksen ja sitten se oli oksentanut. Lina motto oli selvästi: saavutetuista herkuista ei luovuta! Näyttää siltä että pääsimme säikähdyksellä. Eihän maitosuklaa niin myrkyllistä edes ole, mutta en mitenkään olisi voinut jättää Linaa yksin kotiin työpäivän ajaksi. Ei minun työnteosta olisi tullut yhtään mitään.
Työpäivän jälkeen hain iloisen Linan kotiin. Ensi viikolla olisi vielä verikoe, maksa-arvot pitää tarkastaa.
Mutta kun Lina on ollut ihan oma itsensä niin torstaina oltiin taas treenaamassa. Tokossa on tehty paljon perusasentoja hiukan olen haastanut ja testannut ja kyllä, tekemistä vielä riittää. Seuraaminen on jäänyt vähemmälle perusasentotreenien takia, mutta se mitä on tehty on ollut paljon käännöksiä ja niissä paikan säilyttämistä  ja takapään käyttöä. Luoksetulot ovat hyvällä mallilla kuten myös kapulan pito, jossa Lina on oivaltanut idean Niinan hyvän vinkin ansiosta, kiitos Niina! Hyppy sujuu aika kivasti ja tällä viikolla tutustuimme myös 40cm hyppyyn joka oli ensin Linan mielestä ihan kauheeta?! Mutta ahne koira on niin helppo motivoida ylittämään pelkonsa ja namin voimalla Lina päätti hypätä vaikka metriä?
Seuraava isompi projeksi olisi sitten paikallaolo. Sitä on toki tehty joka treenissä, mutta kun minä edelleen treenaan yksin.. 
Huomenna Lina saa tulla hakumetsään etsimään ukkoja! Se tykkää siitäkin kovasti. Varsinkin kun maalimiehillä on hyvää Ruokaa!!
                                                    Lasse toipumassa tötterössä <3
                                Linan seuraava harrastus, seinäkiipeilyä Eliaksen kanssa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti