sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Paluu arkeen pikkuhiljaa

Lassen vatsa on vihdoin rauhoittunut niin paljon, että olen uskaltanut treenata tällä viikolla hiukan enemmän sen kanssa. Vatsa on kestänyt myös kiihdyttävät hetket elämässä joten ensi viikolla voimme jatkaa suunnitelman mukaisesti. Peruskunnon kohentaminen on listan kärkipäässä.
Maanantaina olimme pk tottista tekemässä ja se sujui aika hyvin. Hiukan oli ehkä yli-innokas kelpie kentällä, mutta se on varsin ymmärrettävää. Tehtiin seuruuta henkilöryhmässä ja muutama aika vauhdikas palkkaus! Sitten jatkoin Linan kanssa tokon parissa. Lina ei halunnut maata paikallaolossa. Paikallaolon pelottavuus johtuu siitä, kun viime viikon keskiviikkona Linan ollessa paikallaolossa kentän takaa ajoi auto jonka pakoputki paukkui ja se oli Linasta ällöttävää! Lina ei ole sen koommin halunnut maata minusta kaukana ulkona. Hallissa ja kotona se edelleen makaa miten vain.
Tiistaina Lähdimme yhdessä Marin ja Mahtiksen kanssa Porvooseen nuorten koirien tokoringin pääsykokeeseen. Eka liikkeenä oli paikkallaolo, Hui? Varsinkin kun kentän reunalla leikkineet lapset vielä saivat "sopivasti" ilmapallonsa räjähtämään juuri ennen meidän vuoroa?!? Lina meni maahan ok, kun autoin kädellä. Tässä kohtaa en edes yrittänyt ilman tuplakäskyä, kun treeneissä oli ollut niin nihkeää. Ja se jäi riviin nätisti makaamaan. Mutta aika nopeasti se nousi istumaan, en tiedä kuuliko se jotain vai näkikö se jotain?? Mutta se istui nätisti paikallaan. Kunnes vieruskaveri lähti seikkailemaan, onneksi Linasta poispäin?! Aussi sai mukaansa labbiksen ja silloin Linakin läks´ tosin Lina tuli ekalla kutsulla luokse ja rauhoittui nopeasti. Paikkis uusittiin ja nyt Lina olikin niin rauhallisesti että! Autoin sen taas maahan mutta muuten se suoritti kympin paikallaolon hyvällä ilmeellä!!! Olin niin iloinen ja helpottunut tämän liikkeen jälkeen. Lina ei ole niin herkkis kuin voisi luulla?
Meile tuli arvonnassa nro 8 joten ehdin rauhassa katsomaan muutaman suorituksen ja vau miten hienoja suorituksia!
Kun tuli Linan vuoro niin sanoin ensin että hyppyä pitäisi madaltaa. Ja silti se näytti niin korkealta?!? Linahan ei ole hypännyt kuin pari kertaa 40cm hyppyä kun en halua että kasvava pentu hyppää korkeita hyppyjä. Sitten liikkuri tuli hakemaan minulta noutokapulan ja hups! Tätähän en ole koskaan harjoitellut?! Lina ei halua luopua kapulasta jos joku vieras sen nappaa mukaansa?!? Joten seuraaminen kaatui tähän :( Lina seurasi enemmän liikkuria kuin minua. Ainoa mistä voisimme saada 0,5p niin sinnikkyydestä? En luovuttanut vaan yritin ja taistelin koko kaavion läpi. Käskyjä käytin monta ja lopputulos oli silti masentava. Mutta eihän se ole Linan vika. Se ei vain osaa vielä, ainakaan luopua kapulasta tällä tavalla. Seurata se kyllä osaa ikäisekseen ihan ok. Mutta se jäi tällä kertaa näyttämättä :(  Ollaan harjoiteltu kapulasta luopumista niin että se on minulla taskussa, kädessä ja niin että se on kentän reunalla pöydällä, mutta ei niin että joku ottaa sen minulta.
Luoksetulo sujui hyvin! Vauhtia ei puuttunut ja loppuasentokin oli suora. Kapulan pito meni myös ok, tosin ei ihan niinkuin on harjoiteltu? Normisti kun sanon: "kiitti" Lina irrottaa kapulasta vetämällä pään poispäin. Nyt se kyllä avasi leuat, mutta minun piti nätisti ujuttaa kapula suusta pois. Lopuksi oli vielä hyppy. Porvoon hyppy oli niin erinäköinen/ erivärinen kuin kotona että pelasin varman päälle ja annoin erikseen hyppy-käskyn ja sen jälkeen pyysin sen sivulle. Mutta Lina teki oikein ja se oli pääasia!
Vaikka kaikki ei mennyt kuten Strömsössä niin itselle jäi ihan hyvä mieli. Lina oli kehässä minun kanssa ja se vastasi hyvin sosiaaliseen palkkaan. Meillä oli jopa paikoitellen oikein kivaa yhdessä. Jälkikäteen harmitti se seuraaminen aika paljonkin, mutta sellaista elämä vain on. Lina on vielä niin kakara että me voimme hakea ensi vuonna uudestaan ;)
Torstaina Lasse käväisi aksatreeneissä ja vitsi miten kivaa meillä oli yhdessä! tänään oltin Lassen kanssa bh-kurssilla ja kouluttajan palaute lämmitti mieltä, Lasse <3

Suvi Teräsniskan kappale "Nyt ja tässä" osui ja upposi aika hyvin kun sen radiosta yksi ilta kuulin: 
Entä jos tärkeimmät asiat tapahtuu tällä hetkellä
Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä
Entä jos kaikki se mitä etsit on sun edessä
Entä jos onnesi on nyt ja tässä valmiina?
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti