maanantai 18. heinäkuuta 2016

Tokoa ja lisää tokoa vailla suuntaa?

Viime viikko meni tokoillessa aika ahkerasti. Lassen haava parani hyvin ja sekin sai olla mukana tokoilemassa. Lasse oli niin tyytyväinen kun pääsi taas tekemään ja kyllä sen kanssa vaan on niin kiva treenata. Alkuviikolla tehtiin enemmän keskittymistä vaativia asioita ja loppuviikkoa kohti lisättiin juoksuliikkeitä mukaan. Aika toimiva systeemi sanoisin? Lasse teki viikon aikana niin hienoja jättäviä ja seuraamista että olin ihan yllättynyt ja torstain treenissä sen ohjatut ja ruudut olivat superhienoja! Eihän Lasse kisaa tokoa, mutta silti noita liikkeitä on kiva opettaa sillekin. Ja saahan siihen hyvin mukaan ympättyä häiriötreeniä ja kuuntelemista mikä on rallyssä tärkeätä. Ja onhan se tärkeätä myös ihan arjessa, varsinkin Lassen kanssa.
Lina on tehnyt myös tokoa. Christan kurssin jälkeen oli taas uutta intoa treenata. Lina on tehnyt vähän sitä sun tätä, kun kunnollinen treenisuunnitelma puuttuu. Yleensä en ole pitänyt vaikeana tehdä jotain suunnitelmaa ja miettiä tavoitteita, mutta nyt se on iso ongelma?! En oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Kaikki on vielä niin pieninä palasina ja sekaisin? Pitäisikö ottaa tavoitteeksi muutama kokonaan valmis liike vai jatkanko vain näiden palasten rakentelua ja katson jos niistä joskus saisi jotain kokoon?
Pitää ehkä vain pitää jonkin aikaa kirjaa siitä mitä olen tehnyt ja katsella jos sieltä nousisi niitä tavoitteita joista sitten tulisi jopa suunnitelma miten edetä? Nyt ainakin perusasennot ja liikkeiden alut ovat työn alla. Samoin pitää vahvistaa alustalle menoa. Ja sitä tunnaria, oman etsimistä paljon lisää. Oliskohan tuossa suunnitelma pariksi viikoksi?

Lassen tikit sai poistaa perjantaina ja tein sen itse olohuoneessa ilman minkäänlaista paniikkia tai ahdistusta. Minulle ainakin jäi traumoja edellisestä 1,5h tikkien poistosta joten kun tiedän ja osaan niin poistin tikit itse. Lasse sai lopuksi palan juustoa ja sekin oli tyytyväinen. Haava on siisti, kuten se on ollut koko ajan. Joten keskiviikkona Lasse pääsee taas vepeen! Sopivasti parani kun treeneihin tulee ulkopuolinen kouluttaja.Vepeenkin pitäisi kai olla joku suunitelma? Toisaalta sellainen on olemassa, pikkuhiljaa saada kaikki liikkeet tehtyä myös täysillä matkoilla ja sitten vaan soven..?
Aksassa minulla ei ole kai koskaan ollut mitään johdonmukaisia suunnitelmia? Painopisteinä on ollut hyvä esteosaaminen ja kohtuulliset ohjaustaidot, sillä on menty ja taidetaan jatkossakin mennä?
Muutama ilmokin lähti matkaan viime viikolla, Lasse kisaa elokuussa ainakin rallya ja Lina pääsee syyskuussa missikisoihin! Joten treenilistalle tuli ainakin yksi asia lisää, Linalle kehäkäytöstä?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti