sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Paluu arkeen ja kisakentille?

Loma loppui ja tämä viikko meni jo töitä tehden. Lina yllätti positiivisesti ja selvisi ihan hyvin yksinoloista. Sehän on kesällä ollut kovin luova ja askarrellut milloin mitäkin?! Nyt se sai askarrella luvan kanssa, kun puolet aamunappuloista laitettiin tiukasti teipattuihin kartonkeihin. Mutta tämä toimi! Ennemmin siivoan silputun tyhjän muropakkauksen lattialta kuin ripulia kun neiti varastaa kurkut, sämpylät yms.
Treenit ovat taas olleet tokopainotteisia. Alkuviikko tehtiin ahkerasti kaukoja ja sehän alkoi sujumaan hienosti. Sitten kun SM-kisoista tuli ostettua hienot pinkit ohjatun kapulat niin piti sitäkin kokeilla. Positiivinen yllätys! Lina osasi tehdä tosi napakan liikkeestä seisomisen!? Ohjattukin sujui treeni-illan sateesta huolimatta kivasti. Mutta sille kapuloiden nostolle on vaan tehtävä jotain. Ehkä pitää kokeilla sitä limupulloa kapulan eteen?
Lisäksi ollaan tehty tunnarin alkeita pari kertaa. Hyvin on Lina hahmottanut että nyt pitää nenällä tehdä hommia! Oma löytyy kovalla nuuhkutuksella milloin mistäkin ruohotuppaan takaa! Eikä pieni sade tätäkään hommaa haitannut.
Lasse on saanut tehdä vähän rallytokoa kun viikon päästä olisi startti voittajaluokassa. Ja huomisesta lähtien Lassella on tiukasti suunniteltu viikko-ohjelma että se pysyy lapasessa sununtaina ;) Tiistaina ja keskiviikkona tehdään vepeä ja loput päivät tehdään peruuttamista?! Se on rallyn liikeistä ehdottomasti vaikeinta kun suoraan liikkeestä pitää peruuttaa?! Ja samaa tiukkaa ohjelmaa voikin sitten jatkaa koko elokuun, kun tulossa on ainakin aksakisoja ja ehkä jotain muutakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti