tiistai 6. joulukuuta 2016

Vuoden vikat kisat

Vuosi 2016 alkaa vääjäämättä lähestyä loppuaan. Rallytokossa ja vepessä on tavoitteet täyttyneet. Aksassa se viimeinen luva jäi edelleen saavuttamatta, mutta, hei, kakkosissa on kivaa! Ja jos tavoite on ollut kesästä saakka parempi pujottelu niin sekin on nyt saavutettu!
Lauantaina Lina pääsi Turkuun Sonjan oppiin aksaamaan. Tällä kertaa keskityttiin kontakteihin, keinu ja puomi. Keinua ei ole tehty juurikaan, hiukan Lina on paukuttanut sitä joskus kesällä. Puomiahan me tehtiin marraskuussa kerran, joten siitä oli nyt hyvä jatkaa. Joten nyt Lina on treenannut keinua kahdesti ja puomia myös. Saatiin paljon hyviä ajatuksia taas ja tältä pohjalta on hyvä ensi vuonna rakentaa eteenpäin.
Sunnuntai olikin astetta jännittävämpi päivä. Heti aamupalan jälkeen lähdimme Linan kanssa hallille rekkarit kainalossa ja eurot taskun pohjalla. Ilmosta ostin Linalle keltaisen kisakirjan ja täytin siihen tiedot Linasta. Sitten jonon jatkeeksi mittausta odottamaan, Hui! Suomalaisen Jari mittasi huolella ja useamman kerran. Ja lopuksi laittoi merkinnän mediruutuun! Mutta sen verran lähellä maksirajaa ollaan että kiertoon meni. Tämä ei kyllä ollut mitenkään yllätys, kun nykyään kiertoon laitetaan jos on vähänkin rajalla ja Lina on kyllä. Sunnuntain tulokset vaihtelivat 42,2-42,8cm välillä. Eli lienee syytä harjoitella seisomista kunnolla. Olisi nimittäin erittäin ikävä jos Linasta tulisikin maksi vain siksi että se seisoi varpaillaan kun mitattiin?! Niin se 42,8cm mittaustulos nimittäin syntyi.
Siten kotiin pariksi tunniksi ja sitten Lasse kyytiin ja takaisin hallille. Lassen kanssa aloitimme urakan Jessin vauhdikkaalla hypärillä ja taas oli nolla lähellä, mutta niin siitä vaan tuli hylky kuitenkin. Ja aksaradoilla oli aikalailla sama meininki. Lähellä on mutta ei osu. Mutta hurjasti hyvää oli kaikissa radoissa:
1. lähdöt!
2 pujottelut!!
3 rimat pysyivät!
4 kontaktit!
5 Lasse seurasi lähtöön vetämättä taluttimessa!
6 Minua ei jännittänyt!
7 Meillä oli kivaa!
8 tosi kivat radat!
9 Lassen vauhti!! 

Ja kun sunnuntaina oli noin kivaa niin tiistaina jatkettiin Hskh:n kisoissa. Tulokset olivat edelleen samaa luokkaa, mutta kivaa oli edelleen. Sepon aksaradalla tuli pieni katkos yhteyteen ja Lasse loikkasi hypyn molempiin suuntiin ja  Jarin hyppyradalla minulta petti jarrut heti alussa ja siitä seurasi totaalinen myöhästyminen jatkosta. Mutta kun otettiin hiukan uudestaan vauhtia niin loppurata sujui kivasti, myös kepit!!
Pari torstaita vielä treenataan aksaa ja siten hiljennytään joulun viettoon. Tosin tapaninpäivänä saattaa tapahtua jotain jännää??  Mutta siitä lisää myöhemmin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti