tiistai 29. marraskuuta 2016

Rallyä Raaseporissa!

Sunnuntaina kisattiin meidän tämän vuoden viimeiset rallytokot. Lasse starttasi ensimmäistä kertaa mestariluokassa ja kävi kuten epäilin, ei olla ihan valmiita mestariin vielä, mutta saatiin kuitenkin kisanomainen treeni Lasselle. Lasse kävi halliin tullessa aikas kuumana mutta rauhoittui verkassa kivasti ja jopa hiljeni.
Rataantutustumisessa yllätyin miten paljon meillä on sellaista mitä ei ole edes keksitty harjoitella. Jos niitä tuloksia aiotaan saada tuosta luokasta niin on syytä treenata paljon enemmän oikealla puolella seuraamista ja opetella kaikki ne mestarin erikoisuudet!
Juuri onnistuin ostamaan paikan VOI/MES koulutukseen vielä joulukuussa!
Sitten kun Lassen kisakirja saatiin takaisin suuntasimme Karjaan Abc:lle syömään ja pitämään taukoa. Kun palasimme kisapaikalle oli avoin luokka juuri alkamassa, joten katselin sitä kun siinä kisasi useampi tuttu koira, joista kaksi pärjäsi upeasti ja sijoittuivat hienosti ykköseksi ja kakkoseksi!
Sitten olikin aika tutustua alokasluokan rataan. Aamun mestarin radan jälkeen tuntui että olin missannut puolet kylteistä, mutta kyllä minä kaikkiin olin tutustunut. Alokasluokan ohjaajat tutustuivat kahdessa ryhmässä, joten minulla oli loistavasti aikaa verkata Linan kanssa ennen omaa vuoroa joka oli jo toisena. Lina oli innokas ja yllättävän pirteä, vaikka se oli hengannut mukana kisapaikalla aamusta saakka ja nyt kello lähenteli 15.30!
Radalla mennessä Lina taas haisteli jotain, mutta lähtöviivalla se keskittyi paremmin. Radalla tuli muutama yhden pisteen virhe, konrt, py. Mutta ihan kivasti paketti pysyi kasassa ja tulimme maaliin 96 pisteen kera!  Ja samalla Lina sai ensimmäisen tittelin, eli nyt se on RTK1 Winsure Real Sugar! Olen tyytyväinen tuloksiin Linan kanssa. Nuoresta iästä huolimatta se on iloinen ja helpo kisakaveri, joka toki hiukan katselee vieraissa paikoissa ympärilleen, mutta selviää hienosti ja kykenee keskittymään ja tekemään myös palkatta töitä. Lina ei tunnu hämmentyvän edes siitä että ei voi ennakoida ja kertoa koiralle kovin tarkasti mitä on tulossa, vaan se seuraa tyytyväisenä ja tekee mitä pyydetään.
Lina poseeraa uusi takki päällä. Viime vuonna ommeltu jäi kuitenkin hiukan pieneksi, joten tehtiin tänä vuonna isompi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti