torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen

Arki palailee pikkuhiljaa. Joulu tuli, oli ja meni, kivaa oli, ruoka oli hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi. Joulun kunniaksi on otettu treenirintamallakin aikas rauhallisesti, hiukan tokoa, mutta enimmäkseen jumpattu Ninalta saatujen ohjeiden mukaan. Joten Lasse on varsin energinen ja riehakas tällä hetkellä, huomenna olisi tokotreenit Veikkolassa, sinne pitää tehdä treenisuunniltelma..
Lasse kävi ennen joulua lääkärissä siitä samasta syystä kuin ennenkin, ja nyt ell oli sitä mieltä että polvi saattaa mennä rikki tulevaisuudessa, nyt se toimii ok, eikä kuvissakaan näy mitään, mutta syy pompotteluun voisi olla patella..? Tällä hetkellä sitä ei voi hoitaa mitenkään vaan eletään elämää eteenpäin ja katsellaan miltä tilanne näyttää tammikuun lopulla? Olen aikalailla hämillään tilanteesta ja ajatuksena on käydä tammikuussa hakemassa toisen ell mielipide, jos siitä sitten mitään viisastuu? Toki voi olla että saadaan ihan erilainen diagnoosi ja siten mä vasta pulassa olen, ketä sitten uskoa? Mutta jotenkin tuntuu että ei tämä näinkään voi mennä, trenataan kunnes jotain menee kunnolla rikki..? Ei vaan sovi minun ajatusmaailmaan.
Toivon todella että Uusi vuosi alkaa paremmin kuin miten tämä nykyinen vuosi loppuu.

Julen kom och gick... Roligt ha det varit, mycke mat och choklad:)
Vi har haft "semester" nu när det har varit jul, bara lite lydnads träning. Så Lasse har ganska mycke spring i fötterna nu. Imorgon ska vi träna ordentligt, jag ska planera först träningen, inte något för svårt, för det kan hända at konsentrationen inte är den bästa?
Lasse var och hälsa på veterinären före julen, samma orsak som tidigare, något i bakbenet:(  Vetrinären tyckte att det kan hända att hans knä har fått en skada och att det skulle kunna vara patellan som orsakar symptomen? Men eftersom ingenting är "sönder" så tyckte veterinären att vi ska leva livet framåt och träna och njuta av livet och at hon opererar sen när någonting är sönder?!? Det känns bara ganska hämskt att träna vidäre och veta att en vacker dag kan det gå sönder. Och därför vill jag ha en annan åsikt. Lasse ska i januari till en annan veterinär. Och om han säger att det är någonting helt annat, vad ska jag då göra, vem ska jag då tro på? Nej, det här är inte lätt eller roligt:(  Hoppas verkligen att nya året börjar bättre än vad det här året slutar...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti