maanantai 29. heinäkuuta 2013

pentujen kuulumisiaOn ihan jäänyt tänne kirjoittamatta miten hienosti Nemin ja Lassen pennut ovat aloittaneet näyttelyuransa. Kesä/heinäkuun vaihteessa Tuusulassa näyttelyssä olivat Typy, Bria, Kalle ja Tore. Koko porukka kävi Päivi Eerolan kehässä pyörähtämässä ja hienosti meni.
Kaikki neljä junnua saivat ERIn kehästä ja kilpailuluokista tuli SA kaikille! PU1  oli Sonjan kaunis Noah PU2 oli Kalle joka sai myös vara sertin, PU3 oli Tore. Nartuissa PN1 oli Kelmi Kipenäinen (Maus) PN2 oli Typy ja sai myös varasertin ja  PN3 oli Bria. Sää oli ollut hieman sateinen, mutta tulokset sitäkin aurinkoisempia. 
Eilen kuului sitten Norjasta hienoja uutisia! Shy oli korkannut Norjassa virallisesti näyttelyuran ja aloitus oli hieno! ERI, SA, SERT ja ROP!! Tuomarina oli ollut Ramalho Diogo joka oli tykännyt lupaavasta 10kk junnusta:)
Joten nyt kun 5/7 pentua on käynyt näyttelyssä virallisesti, niin kaikilla on ERI ja SA, pari varaserttiä ja yksi sertti, ei pöllömmin? Toivottavasti myös Niilo ja Paavo rohkaistuvat joskus kehään saakka?

Jännä nähdä mitä muuta näistä pentusista tulee kuin kauniita? Varsin kivoja videoita agilitystä /tokosta löytyy joidenkin pentujen blogeista ja jään jännityksellä odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan?
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti