maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lomalla

Lomaviikko on mennyt hujauksessa. Maanantai meni leiristä toipuessa ja flunssaa rauhoitellessa. Tiistaina suunnattiin Naantaliin. Peppi sai mennä Karkkilaan äidin luokse ja Lasse lähti mukaan kylpylään. Naantalissa oli yhtä ihanaa kuin ennenkin. Niin super rentouttavaa ja kivaa. Lassekin otti tämän lomailun kannalta ja nautti hotellihuoneessa ikkunasta ulos katsellen ja sohvalla nukkuen. Jotenkin se "tiesi" että nyt ei olla treenaamassa vaan vain nauttimassa elämästä. Lasse koki myös jotain ennenkuulumatonta kun tulimme hotellille ja kolmanteen kerrokseen mentiin näköalahissillä. Lasse katseli alhaalla iloisesti ikkunasta ulos ja sen ilme kun hissi lähti nousemaan! Se oli täynnä epäuskoa ja hiukan taisi huimata, kun muilla kerroilla hississä se ei vilkaissutkaan ikkunasta ulos. Yksi kerta riitti!
Miniloma päättyi kuitenkin jo keskiviikkona. Kylpylässä olisi kyllä viihtynyt kauemminkin? Borta bra, men hemma bäst! Pepin ja Lassen jälleentapaaminen oli iloinen, kyllä ne tykkää kovasti toisistaan.
Torstai aamuna olikin Lassella aika Vihtivetiin. Lasse joutui luopumaan miehuudesta. Ja samalla kuvattiin sen selkä, joka oli ainakin ortopedin mukaan ihan ok. Tosin kuvista löytyi XXL-kokoinen eturauhanen, joten kastraatioon oli terveydellinen syy olemassa. Ihmekös että Lasse on ollut viime aikoina pahantuulinen, ressukka! No nyt pitäisi eturauhasen rauhoittua ja ell vielä varmisti asian laittamalla Lasselle mukaan 10vrk:n antibioottikuurin ja kipulääkettä 3-5 vrk. Joten tänään se sai viimeisen kipulääkkeannoksen, antibiootin vielä jatkuessa. Ja hyvinhän toipuminen on sujunut. Pari ekaa päivää meni kyllä nukutuksesta toipuessa, mitäs on niin mahdottoman hankala saada nukkumaan?Siihen tarvitaan norsuannos että Lasse nukahtaa.
Ja nyt kun Lasse on omasta mielestään ihan kunnossa, niin seuraava ongelma tulee olemaan miten sen saa pysymään rauhallisena lopputoipumisen ajan? Suostuisikohan se vaikka katsomaan videoita?
Haaveita keväälle olisi vaikka ja miten? Rallytokoa pitäisi päästä kokeilemaan, vepe kiinnostaisi kovasti ja tietysti ihan perinteiset aksa ja toko, jälkeä unohtamatta! Joten vapaa-ajan ongelmia tuskin tulee tänä keväänä/kesänä olemaan? Lähinnä mietityttää miten aika ja oma jaksaminen riittää kaikkeen kivaan? Mutta kai sitä jaksaa paremmin kun tekeminen on hauskaa ja saa tehdä hienon innokkaan koiran kanssa! Ja jos ei sitten jaksa, niin turha siitä kai on stressiä saada, ainakaan etukäteen;)
Lassen selkälausunto tuli kennelliitosta ennätysnopsasti ja tulos oli erittäin positiivinen! Lassen selkä on terve kaikilta osin!! Ei ole välimuotoista lanne-ristinikamaa, ei spondyloosia eikä mitään muitakaan nikamaongelmia! Joten luustolta tuo koira on täydellinen ja sen puolesta sen kanssa voi harrastaa niin paljon kuin itse jaksaa!

1 kommentti:

  1. Hienoa kuulla, että Lasse on mahtikunnossa! :) Voin kuvitella, että voi tuoda haasteita pitää kelpie vielä levossa ;) Etenkin Brian isä ;) Tsemppiä!

    VastaaPoista