keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Iloisia uutisia!

Lassen kävi tänään Niinan luona ja hyvältä näyttää! Se liikkuu erittäin tasapainoisesti, johtui varmaan siitä että liikkeet esitettiin hiukan liukkaalla jäällä? Mutta hyvin siis löysi tasapainon, koira ainakin.  Mun tasapaino liukkaalla jalkakäytävällä ei ole paras mahdollinen? Mä niin haluan ne icebugit!
Sisällä Lasse ehti ihastua kuivattuun ankanrintafileeseen niiin kovasti että kaikenlainen jumppaaminen oli mahdotonta, kun ajatus oli vain ankassa? Onneksi Lasse lopulta pystyi luopumaan nameista ja Niina sai sen hierottua, venyteltyä jne. Mitään poikkeavaa ei löytynyt, joten saatiin lupa maltillisesti palata normaaliin päivärytmiin ja treenaamiseen. Maksi hyppyjä ei vielä suositeltu, joten vähän aikaa me sitten mennään kauhean kovaa, kun Lasse saa hypätä medihyppyjä, hui? Mutta ennen aksatreenejä me kyllä käydään metsässä juoksemassa vapaana pari kertaa, pitää vaan löytää turvallinen metsä, jossa ei ole liukasta. Muutenkin joululoman ohjelmaan kuuuluu enemmän kuntoilua kuin aksaa, vaikka voi olla että käydään myös hallilla pari kertaa tekemässä ainakin kontakteja ja pujottelua? Hyppääminen ei ehkä ole se asia joka vaatii eniten treenaamista?

Töissä oli tänään joulujuhlat ja nyt ne ovat onnellisesti ohi. Loppusyksyn ahkera harjoittelu kannatti, lapset lauloivat ja näyttelivät superhienosti! Nyt voi rauhoittua ja alkaa valmistautumaan joulun viettoon, Ihanaa! Töitä olisi enää kaksi päivää ja sitten saa lomailla, saa lenkkeillä metsässä valoisaan aikaan, saa nukkua aamulla pidempään ja ehtii toivottavasti myös trenaamaan ja tapaamaan kavereita?

                                                 Kaksi totista partaista kaveria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti