perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen tuli ja meni

On se vaan hurja miten nämä päivät vilistävät menemään? Ihan äsken oli pääsiäinen, pitkäperjantai josta alkoi ihana neljän päivän loma. Ja mitä me tehtiinkään? Perjantaina kävin ratsastamassa maastossa, kiva lenkki, hiukan kolea sää. Ja illalla Lasse pääsi tokoilemaan. Ihan kivasti se teki, mutta nyt pitää kyllä vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä joku suunnitelma! Tämä "tehdään jotain kivaa" ei todellakaan ole järkevä tapa treenata. Treenin päätyttyä tehtiin kuitenkin tosi kiva lenkki yhdessä Jaanan, Lumen ja Benjien kanssa.  Lenkkeily on onneksi aina järkevää, jopa ilman suunnitelmaa.
Lauantaina oli vapaa päivä treeneistä, mutta tehtiin pitkä lenkki harjulle molempien koirien kanssa. Harjulle päätin mennä, koska viimeksi kun käytiin metsälenkillä tuossa "lähimetsässä" niin jouduin kantamaan Peppiä aika ison osan matkaa, kun polku päättyi hakkuu aukion reunaan ja aukio oli ylitettävä, eikä Peppi voi rämpiä oksien ja risujen keskellä. Sen selkä ei kestä..
Sunnuntai olikin taas treenipäivä, aloitetiin tokolla Marin ollessa kiltti ja tullessa apuun katsomaan mikä nyt tökkii? Mari ehdotti paljon hillitympää kehumista, ei lelulla riehumista, vaan rauhallisesti asiallisesti kehumista ja pientä namia. Treeni oli erittäin hyvä ja Lasse yllätti positiivisesti ja jaksoi tehdä töitä ihan hyvin jopa pelkällä namilla. Hiukan Lasse on kyllä teflon eikä luoksetulon stopit ole kovin hienoja vieläkään enkä ole ihan varma miten niiden arvoa saisi kasvatettua?
Iltapäivällä käytiin vielä hallilla ratatreenissä ja se sujui ihan kohtuullisen hyvin. Lähdössä oli taas joku jumppapätkä, mutta kontakteilla Lasse söi kiltisti lihapullaa. Ihan ei nollalla selvitty maaliin saakka, mutta muutama hieno ja vauhdkas pätkä siellä seassa silti oli. Kun kotiuduin hallilta väsytti kauheasti ja kun heräsin oli paha olo ja yö sujuikin vessan ja sohvan välillä rampaten, vadin kera, Yäk! Joten maanantaille suunnitellut jälkitreenit siirtyivät johonkin hamaan tulevaisuuteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti